5 trendy ting til dit hjem

0
6
retrolampe

Indretningen af dit hjem siger ekstremt meget om dig. Derfor er det vigtigt, at du er bevidst om, hvilke ting, du har brugt i din indretning. og hvordan du har brugt dem. Og så er det vigtigt at kombinere det aktuelle trends med din personlige stil. Her er fem gode råd til aktuelle.

Retrolamper

Dine lamper er en stor del af din indretning. Og det er en god ide, at de laves i en rustik retro stil. Lige nu er det en trend at bruge gamle vandrør eller andet genbrug, når du evt. selv laver dine egne retro lamper. Det er faktisk ikke så indviklet, som du måske tror, og enkelt design kan gøre noget helt specielt ved din indretning.

Bluetooth højtaler er et must

Du skal selvfølgelig have højttalere, der kører med bluetooth i din stue. Specielt hvis I bor flere sammen, og nogle er unge, så kan man ikke klare det uden. Heldigvis fås en bluetooth højtaler i rigtig mange udgaver, så det kan helt sikker lade sig gøre at finde noget, der passer ind med resten af indretningen og matcher din smag. Og så er det bare let at smide det passende musik på via en bluetooth højtaler fra din telefon eller tablet.

Brug bøger

Bøger er primært til at læse. Men på det eneste er det blevet en trendy ting at bruge din bøger som en del af din indretning. Det kan være i en bunke, hvor der kan stå en lampe eller plante på toppen. Eller du kan bygge et sengebord ud af bøger. Det er selvfølgelig en god ide at matche farverne på bøgerne, og så måske også tænke over at størrelserne på bøgerne spiller ind.

Farverige glas

Det har været en trend i en del år. At have glas i forskellige farver, der er med til at give ekstra varme i din bolig. Dette kan både være til drikkeglas, men også til fade eller skåle som du bruger som dekoration i din stue. Eller det kan være lysestager i farvet glas.

Og så kan du evt. kombinere det hele med at du har forskellige slags glas til at dække dit bord. Du kan virkelig ramme en unik borddækning med vinglas i forskellige størrelser og i forskellige design. Kun din kreativitet og din fantasi sætter grænserne.

Bogreol som rumdeler

Det er en klassiker, der er vendt tilbage. I takt med at bøger kan bruges flere og flere steder i indretningen er det nu også blevet en trend, at bruge en bogreol som en rumdeler. Det giver både en masse luft i rummene, bøgerne kan stå super flot, og så kan du flashe hvilke bøger du har fået læst. Også en god måde til at skabe en lille hyggekrog i din lejlighed.

Flere trends

Men der er selvfølgelig flere ting, du kan gøre for at være trendy på en personlig måde i din indretning. Det er specielt trendy at have møbler, der har flere funktioner for at udnytte pladsen. Det er trendy at have minimalistisk indretning i køkken og badeværelse. Men generelt er det også bare en god og trendy ting, at gøre det hele mere personligt. Så føler du dig helt sikkert også bedre hjemme.

Tidligere artikelMin ønskeliste til næste fødselsdag