Cocktails til den store fest

0
1412
Cocktails

Når den helt store fest skal holdes, skal det hele være i orden. Det kan være bryllup, runde fødselsdage, svendegilde, studenterfesten og så videre. Maden skal være lækker, gæsterne skal være glade, pynten skal være flot, og så skal der være gode drikkevarer.

Rigtig mange vælger at bestille et fadølsanlæg. Men hvad med de der ikke drikker fadøl, som ikke har lyst til at drikke rødvin hele aftenen, eller når fadølsdrikkerne har lyst til nogle andre smagsoplevelser. Ja så er det her cocktails og drinks kommer ind i billedet. Du kan bede gæsterne lave cocktails selv, eller du kan leje en bartender til fest for den ultimative luksus.

Gæsterne laver cocktails selv

Der er mange måder at gøre det på, og forskellige måder egner sig godt til forskellige fester. En af måderne er at lade gæsterne blande cocktails selv. Her kan du stille en bar op og på forhånd købe ind til en række forskellige drinks. Det kan både være simple drinks såsom gin og tonic, rom og cola og så videre.

Det kan også være du gerne vil have lidt mere avancerede drinks, og så kan det være en rigtig god ide at have en lille opskrift bog liggende med de drinks der er ingredienser til. Husk også at have måleudstyr og shakere hvis dette er nødvendigt til dine drinks.

Gæsterne skiftes til at stå i baren

Der er også en anden løsning, hvor gæsterne skiftes til at stå i baren. For mange kan det faktisk være rigtig sjovt at stå i bar og blande drinks og cocktails til sine venner. Du kan have et skema med tidspunkter og så kan der være 2 gæster som bartendere af gangen så man ikke skal stå der alene. Du skal selvfølgelig måske udelukke de aller mindste og tante Gerda der sidder i kørestol, når du laver din liste.

Temafest cocktails

Mange kan godt lide at holde en temafest når de eksempelvis fylder rundt. Her er mulighederne uendelige, men nogle af de mest kendte er nok Hawaii, Western, Oscar fest og Bond og Babe. Det kan være rigtig sjovt at lade cocktailbaren lege med i temafesten.

Dette kan du for det første gøre ved hjælp fra pyntning. Du kan også finde på sjove navne til dine drinks og skrive dem på et stort skilt. Til Western fest kunne dette f.eks. være Hang em´ high, most wanted, dead ore alive og lignende. Til en Oscar fest kan det være navne på kendte skuespillere og Oscar vindende film.

Lej en bartender til fest

Der er også den sidste mulighed der måske er en lille smule dyrere, men som i sidste ende kan bidrage til en super fed fest. Nemlig at leje en bartender til fest. Dette er ren luksus for gæsterne, og du er garanteret perfekt mixede drinks til alle. Samtidig kan udvalget af cocktails også blive betydeligt bredere, og cocktailsene kan være mere spændende, fordi bartenderne har masser af sjove ingredienser med.

Cocktail og drinks udvalget kan skræddersyet efter dig, og hvis du går med den helt store løsning skal du faktisk ikke røre en finger selv, for at få velsmagende og farvestrålende cocktails. Bartenderne ankommer nemlig med alt service, en mobil bar, alle ingredienser og alt viden omkring de cocktails der er på menuen.

Tidligere artikelGiv din datter kemikaliefrie neglelakker til børn
Næste artikelMin kæreste og jeg gik til parterapi – her er hvorfor