De her 4 ting ønsker jeg mig til min fødselsdag

0
8
fødselsdag

Der er altid et eller andet, som man står og mangler. Ens fødselsdag – eller eventuel juleaften – er som regel et godt tidspunkt at få nogle af disse ting, fordi der jo er så gode traditioner for at give gaver. Læs med her for at se hvilke fire ting du ønsker dig til din kommende fødselsdag.

Gode høretelefoner

Gode høretelefoner går man aldrig helt galt i byen med. Langt de fleste af os render rundt med disse til daglig, når vi farer afsted til forskellige ærinder rundt om i byen. Eller måske er du typen, som lige proper dem i ørene, før du tager på en længere løbetur? Så er det også vigtigt at få fingrene i nogle gode høretelefoner.

Det skal lige siges, at der er ret stor forskel på høretelefoner. Det er noget man skal være opmærksom på, når man skriver nogle på listen over fødselsdagsgaver. Jeg har selv skrevet at jeg vil have nogle trådløse høretelefoner med god bas i, som jeg kan bruge når jeg er ude at løbe.

En flot gulvlampe

Boligindretningen betyder en hel del. Det er trods alt i vores bolig at de fleste af os tilbringer størstedelen af vores tid. Og selv hvis vi er meget på farten i løbet af dagen, så er boligen det sted vi kommer for at slappe af efter en lang dag. Det er derfor også vigtigt at vi føler os komfortable i vores boliger.

Vi kan netop komme til at føle os mere komfortable, hvis vi går lidt op i boligindretningen og hvilken belysning vi for eksempel har i hjemmet. Der er en helt bestemt gulvlampe i et bestemt mærke, som jeg har sat på min ønskeliste her til min fødselsdag. Jeg har valgt netop denne gulvlampe, fordi jeg er overbevist om, at denne gulvlampe vil se rigtig godt ud inde i min bolig. Du er nødt til at vælge din egen gulvlampe ud fra, hvilken boligindretning du har i dit hjem.

Nyt sengebetræk og håndklæder

Sengebetrækket og håndklæderne har det med at blive gamle og slidte på et tidspunkt. De skal trods alt holde til lidt af hvert og de bliver ofte også vasket på nogle meget høje varmegrader. Og på et tidspunkt slider det altså sengebetrækket og håndklæderne ned.

Jeg har derfor valgt at bede om nogle nye varianter her til min fødselsdag. Det er et meget praktisk ønske. Men der er snart heller ikke noget bedre end at lægge med helt nyt sengebetræk eller dejligt bløde håndklæder.

Gavekort til min yndlingstøjbutik

Tøj er også én af de ting, som man bare slet ikke kan få nok af. Men det er nu lidt problematisk at bede folk om at give én tøj i gave. Ofte ved man jo selv bedst, hvad det er der klæder en.

Derfor har jeg valgt blot at bede om et gavekort til min yndlingstøjbutik. På denne måde står det mig helt frit hvilket tøj jeg gerne vil købe for de penge, som de giver mig.

Tidligere artikelSmukke smykker og smukt hår
Næste artikelMin ønskeliste til næste fødselsdag