En guide til smukke negle

0
1217
negle

Mange kvinder vil gerne have kønne negle. Men dette kan altså være lidt svært til tider. For nogle gange vil neglene bare ikke, som man selv vil. De kan eksempelvis knække, hvilket er super irriterende. Og hvad gør man dog så? En del kvinder vælger kunstige negle. Disse fungerer nemlig ganske godt for mange. Dog er der også en del vedligeholdelse. De skal jo helst holde i en uge eller to. Ellers er det ikke så meget ved det.

Få ordnet negle med mor eller datter, og lav en hyggelig dag ud af det

Har man en datter, kan man invitere hende med en tur ud og få ordnet negle. Ligeledes kan man gøre dette med sin mor. For udover at man får super fine negle, er det også rigtig hyggeligt. Samtidig ved man også, at det bliver gjort professionelt. For dem, der ordner negle på et dagligt basis, har styr på, hvad de laver. Ofte bliver resultatet lidt bedre end det, man selv kan lave. Øvelse gør mester, som man siger. En god brunch eller frokost, og derefter en tur ind og få ordnet negle. Det er opskriften på en god dag. Er man til den slags, naturligvis.

Mangler du gaveønsker fra en, du holder af? Så kan du jo give hende en tur til neglesalonen. Igen kan man jo selv tage med, vil man lave en dag ud af det. Men alternativt kan man også bare nøjes med at give hende et gavekort, hun selv kan bruge. Det er hvert fald én måde, man kan få fine negle på. Man kan jo også sagtens selv gøre det. Og det er der da også mange, der gør. Både med kunstige negle, men også med neglelak. Begge kan give super fine resultater.

Der findes utallige forskellige slags kunstige negle

Er man interesseret i kunstige negle, er det bare med at finde det, der passer bedst. Om det så er akryl negle, gele, eller shellac negle. Er man til den slags, ved man godt hvad disse er. Er man derimod ny i faget, kan det godt betale sig at undersøge det lidt. For det er altid rart, har man styr på tingene. Så er det nemlig nemmere at træffe en beslutning. Man skal jo helst have et resultat, man er tilfreds med. Læs evt. mere i denne guide.

Heldigvis kan man finde super meget inspiration på nettet. Ligeledes kan man jo altid tage en tur i salonen, og få lidt hjælp. Måske kan dem, der arbejder der, se hvad, der lige passer til netop dig. Går du eksempelvis ofte i rødt tøj, er det måske én bestemt slags negl, der paser dig. Går du i sort, er det en anden. Man kan passende eksperimentere lidt. Det er ofte opskriften på succes. For jo mere, man prøver, jo hurtigere ser man, hvad der passer. Og klarer man selv arbejdet, vil man hurtigt blive en haj til det. For som tidligere nævnt, gør øvelse jo mester. Og øvelse skal man nok få masser af, prøver man lidt forskelligt.

Neglelak fås i tusindvis af varianter, og kan give rigtig flotte resultater

Er man ikke meget til kunstige negle, er der jo også neglelakken. Disse fås i alle de farver, du kan tænke på. Nogle fås med mønster, mens andre fås med glimmer. Med andre ord, er der altså noget til enhver anledning. Det er med neglelak, som det er med så meget andet. Går man op i det, har man nogle mærker, man holder mest af. Der findes eksempelvis mærker som Essie og Depend, der er ganske populære. Samtidig har de super store udvalg, hvilket er fedt, søger man noget nyt.

Så det er bare med at finde ud af, hvad man bedst kan lide. Dog er dette næppe nogen nem opgave. For der er så meget, man kan vælge imellem. Det er ligesom med tøj. Og jo mere, man går op i det, jo mere ser man tingene i detaljer. Der kan være tale om småting, vi andre slet ikke lægger mærke til. Selvom det gør valget sværere, ved man også, at man træffer det rigtige valg.

Har du en lille pige, vil hun elske at lægge neglelak sammen med dig

Mange forældre ved, at små piger elsker neglelak. Kommer man og henter sit barn i børnehaven, støder man ofte på flere piger, der stolt viser deres neglelak frem. Ofte er der både mønstre og glimmer på. Og det er noget, de elsker. Ofte fortæller de, at deres mor har ordnet deres negle. Og ofte fortæller de det med et stort smil på. Mere skal der altså ikke til, vil man gøre sin datter glad. Når hun ellers er i børnehave alderen. Når hun bliver ældre, skal der ofte lidt mere end neglelak til.

Synes du, at din pige trænger til lidt forkælelse, er det altså ganske ligetil. Lidt neglelak, og så er den i hus. Så er hun glad resten af dagen, og glæder sig til at vise det til alle de andre i børnehaven. Både børnene, pædagoger og andre forældre. Det er bare med at nyde det, så længe det varer. For pludselig kan de selv gøre det. Hvad end det så er kunstige negle eller neglelak, de er til. Dog er det typisk neglelak, man lægger til børn. De er lidt for unge til kunstige negle.

Kunstige negle eller neglelak?

Vælger man kunstige negle, er det ofte fordi, man går op i det. For der er nemlig noget vedligeholdelse involveret. Neglelak er derimod noget, der bliver lagt på, og forsvinder igen. Så gør man det bare igen. Det er ganske ligetil. Som med neglelak, har kunstige negle også en holdbarhedsdato. Denne kan blive forlænget, vedligeholder man dem. Neglelak er noget, der er svært at vedligeholde. For man kan ikke rigtigt male ovenpå. Det giver et lidt sjovt resultat, og sjældent det, man er ude efter. I det hele taget, er det bare med at lære. Alternativt besøger man bare en salon, og lærer så meget, man kan imens de klarer arbejdet. Og så finder man måske ud af, hvad man mest er til.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her