Find en sweatshirt der passer godt til dig

0
159
Dame ligger på græsplæne

En sweatshirt har utrolig mange funktioner. Nogle leder efter en, som bare skal være varm, andre leder efter den, der passer helt perfekt ind i deres æstetiske look. Inden man begynder sin søgning efter den helt rigtige sweatshirt, så er der nogle gode overvejelser, man kan tage med på vejen.

Hvilket materiale er der brugt?

Hvordan sweatshirten ser ud, kommer også an på hvilket materiale, den er lavet ud af. Hvis man ønsker noget materiale, som kan tåle en masse, både til at være udenfor eller bare generelt blive udsat for meget vask, så skal man måske vælge bomuld. Dette materiale holder samtidig rigtig godt på varmen, og det er samtidig relativt nemt at passe på.

Materialet er samtidig også vigtigt for, hvordan tøjet føles at have på. Nogle bryder sig ikke om bestemte materialer, fordi det klør på huden og andre bemærker slet ikke sådan noget.

Derfor er det en god idé at kigge på sweatshirtens beskrivelse, som man som regel finder enten i halsens område i butikker eller nederst på online shopping-sider.

Den bedste form til dig

Inden man køber sin sweatshirt, skal man også overveje, hvilken type man agter at gå efter. Der er mange, som vælger at købe dette stykke tøj et par størrelser for stor.  Grunden til det er, at det giver et såkaldt ”baggy” look, som mange finder ufattelig komfortabelt. Her er der intet der strammer, og man kan få fornemmelsen af at svømme lidt i den. Man kan også gøre det, hvis man ved, at man kommer til at have mange lag indenunder sweatshirten, så der er plads til det hele.

Ønsker man et mere skarpt look, så er det ideelt at kende sin rigtige størrelse og gå efter den. Denne udgave er stadigvæk komfortabel, men man oplever, at tøjet selvfølgelig sidder en smule tættere på kroppen. Hvis man hellere vil vise sin figur mere, så skal man uden tvivl starte ud med at købe sweatshirten i den rigtige størrelse

Sæt farve på garderoben

Der er ikke noget som en farve, der springer i øjnene. Det er den nemmeste måde at gøre lidt ekstra ud af sit outfit. De neutrale farver er der naturligvis mange, der føler sig mere tilpas i, men skulle man alligevel prøve sig frem med en kraftig farve, vil man formentlig ikke fortryde det.

Farve betyder meget for den måde, vi ser andre på i hverdagen. En person, der kommer gående med en stærk rød sweatshirt og et par sorte bukser, vil blive set anderledes på, end hvis samme person dukkede op med en neutral farve. Det kan ofte blive set som et statement, hvis man vælger de udfordrende farver, men det skal ikke holde nogen tilbage.

Når du leder efter din næste sweatshirt, skal du altså tænke over hvilket materiale den kommer i, hvilken pasform, der ønskes og til sidst – men ikke mindst – hvilken farve den skal have. Har man gjort sig disse overvejelser, er det allerede en god begyndelse.

Tidligere artikelStiltips om smykker til kvinder – disse forskellige smykkestile findes der!
Næste artikelSorte strømper passer til alle outfits