Forkæl dig selv med et besøg på en skønhedsklinik

0
433
Dame er på skønhedsklinik

Har du en hverdag som kan være stressende til tider og som forhindrer dig at gøre de ting du elsker og ikke mindst at forkæle dig selv? Hvis det desværre er tilfældet for dig, så synes vi at du bør bruge et kort øjeblik herunder – find ud af hvordan du kan forkæle dig selv.

En helt ekstraordinær ansigtsbehandling

Der er mange ansigtsbehandlinger at finde i dag, og der er lige så mange skønhedsklinikker, men det er svært at finde en som Roskilde skønhedsklinik. Her kan du få en ansigtsbehandling af topklasse uddannede eksperter, som vier deres til at hjælpe folk som dig. Deres ansigtsbehandlinger giver dig et væld af unikke fordele, som har en vedvarende effekt på din hud.

En ansigtsbehandling hos Roskilde skønhedsklinik kan give din hud nogle friske pust som du ikke bør være foruden, og følgende er en af mange andre:

  • En øget og meget bedre blodcirkulation
  • Færre linjer og rynker
  • Stor og effektiv udrensning af affaldsstoffer
  • Færre døde hudceller, som hindrer cellefornyelsen i din hud

Negle – manicure og pedicure i verdensklasse

Går du og drømmer om at få lavet nogle helt unikke negle, så Roskildes skønhedsklinik det helt rette sted for dig. Her kan du få lavet gelenegle, som bliver lavet af de højteknologiske CND BRISA og Lillynails ingredienser. Grunden til det er, at markedet i dag ikke byder på andre gelesystemer som er hypoallergene, hvilket netop disse er. Det er disse ingredienser og denne metode som får kunderne til at komme tilbage gentagne gange og som giver Cliuniq omdømmet som Roskildes bedste skønhedsklinik. Cliuniq tilbyder dig cirka 20 forskellige neglebehandlinger, og dermed kan du frit vælge lige det du har lyst til.

Få lagt den smukkeste make-up

Roskilde skønhedsklinik vil gerne kunne tilbyde deres kunder det absolut allerbedste, og det samme gælder make-up. Hvis du ved, at du skal have taget et photoshoot, portræt eller skal til en stor fest, så kan du med fordel benytte dig af deres ekspertise – du vil få en helt unik make-up, som får dig til at blomstre.

Hvorfor vælge Roskilde skønhedsklinik?

Cliuniq er en skønhedsklinik i Roskilde som udelukkende arbejder på at hjælpe dig og gøre din hverdag meget anderledes.

Klinikken har 9 års erfaring, men personalet har langt flere års erfaring i bagagen. En erfaring som hver dag udbygges og arbejdes på, til fordel for kun dig.
Cliuniqs fantastiske eksperter vil altid gerne have dig som kunde i fokus til punkt og prikke, og samtidig vil de gerne sørge for, at du får den helt rigtige vare med dig, når du træder ud af klinikken. Cliuniq er en helt unik skønhedsklinik i hjertet af Roskilde, som du fra det første øjeblik du træder ind i klinikken, kan mærke det ekstraordinære miljø og univers. Der er tale om et personale som tager arbejdet meget seriøst, men samtidig er de også eksperter i at sørge for at dit humør når helt til tops.

Tidligere artikelSådan stryger du en skjorte perfekt
Næste artikelGør dit hjem mere moderne med flotte gardiner