Giv din baby søde kvalitetssutter

0
1186
Baby med sut

For babyer er sutter lig med tryghed og ro, der kan gøre det nemmere at falde i søvn og sikre trivslen både derhjemme og i fremmede omgivelser. For dig som forældre har praktiske og smarte løsninger på babyudstyr stor betydning, da det kan spare dig tid og gøre livet med din lille baby meget nemmere.

Vil du skabe ekstra stil og personlighed over sutterne til din baby, kan du vælge de udgaver, hvor du kan få barnets navn eller et sødt ord printet på fronten.

Vælg navnesutter i bedste kvalitet

Det er ikke kun for udseendets skyld, at det har værdi at få barnets navn skrevet på sutterne. Når dit lille barn begynder i vuggestue eller dagpleje, har det særlig stor betydning, at personalet har nemt ved at kende sutterne fra hinanden hos de forskellige børn. Med personlige og kære navnesutter er du sikker på, at dit barn altid får det rette tilbehør til at falde til ro med.

Når du vil have de bedste produkter, skal du forholde dig til kvalitet og materialer.

Det er vigtigt, at produkterne er BPA-frie, PVC-frie og phthalat-frie, og at de derudover opfylder EU standarden EN-1400. Når dit babyudstyr opfylder disse forhold, kan du være sikker på, at du giver dit lille barn sunde og miljøvenlige produkter.

Det er muligt at få kendskab til navnesutternes kvalitet i produktbeskrivelserne. Sørg for at udskifte sutterne efter 1-2 måneders anvendelse af hygiejnemæssige årsager. Som følge af dette kan det være en god idé at bestille flere sutter á gangen, så du er sikker på, at du altid har mulighed for at skabe ro og tryghed for din baby.

Hvad kan jeg bruge navnesutter til?

Når du har sutter i bedste kvalitet, kan dit lille barn få maksimal glæde og komfort med sit uundværlige tilbehør. De kan følge med barnet i vuggestuen, på besøg hos bedsteforældrene, og de kan bruges i hjemmet.

Derudover kan du bruge sutter med navne, som en sød og kær gave til kommende bedsteforældre. Der er garanti for, at navnesutterne bliver værdsat og påskønnet som gave, der fortæller kommende bedsteforældre, at et lille nyt familiemedlem er på vej. Det er op til dig at vælge, hvad der skal stå. Det kan være ”I skal være bedsteforældre”, ”Du skal være mormor” eller noget helt tredje. På samme måde kan du give din kæreste eller mand en personlig og unik gave, han aldrig vil glemme ved at forære ham en sut med teksten ”Du skal være far”.

Ligesom du selv kan vælge, hvad der skal stå på produkterne, kan du også selv vælge farve. Det kan både være pigefarve, drengefarve og unisex farvet design.

Når du modtager dine kære navnesutter, skal du starte med at lægge dem i kogende vand i 5 minutter, før du tager dem i brug. Det anbefales at vente til din baby er minimum 1 måned, før han eller hun begynder at bruge sut. Dette er for at sikre, at babyen udvikler en god ammeteknik fra starten af.

Tidligere artikelSørg for at sikre din familie med et testamente
Næste artikelSådan indretter du et modebevidst børneværelse med møbler fra byKlipKlap