Giv din datter kemikaliefrie neglelakker til børn

0
1326
neglelak

Mange børn vil gerne gøre det, som deres forældre gør.

Mange små piger vil gerne sminke sig og bruge neglelak, ligesom de ser, at deres mødre gør.

Men i makeup og neglelakker er der ofte kemikalier i, og derfor er der mange, der ikke er særlig glade for, at deres børn bruger de ting. Men der findes heldigvis makeup og neglelakker uden farlige kemikalier i.

Et stort farveudvalg af kemikaliefrie neglelakker

Hvis man som mor gerne vil kunne give neglelak på sin datter, uden at der er farlige kemikalier i, så kan man heldigvis få neglelakker uden kemikalier i.

Nogen tror måske at neglelakker uden kemi er neglelakker, der er kedelige i farverne, men det er langt fra tilfældet.

På trods af, at der ikke er kemikalier i, så findes der et stort udvalg af farver. Der er derfor mulighed for, at ens datter kan få neglelakker i sine yndlingsfarver.

Et godt ønske til fødselsdag eller jul

Der findes et stort udvalg af kemikaliefrie neglelakker. Man kan både få neglelakker uden kemikalier, der er i æsker og som enkeltstyks. Hvis ens datter ønsker sig neglelakker til børn i forskellige farver, så kan det være en god gaveide til fødselsdag eller juleaften.

Nogle af de neglelakker til børn, der er frie for kemikalier, de er også nogle gange i mindre flasker. Derfor passer de godt til børnenegle, da penslen også kan være mindre.

Neglelak, der matcher mor og datter

Hvis man skal til en familiefest, så kan man som mor og datter vælge at matche hinanden i farverne på ens neglelak.

Det vil ens datter helt sikkert synes om, da hun så kommer til at ligne sin mor lidt.

Og som sagt vil mange børn gerne gøre eller være ligesom deres forældre.

Makeup uden kemikalier

Hvis dit barn gerne vil prøve noget makeup til ansigtet, så findes der også makeup, der er fri for kemikalier, og som er beregnet til børn.

Det kan for eksempel være en lipgloss. Små børn skal selvfølgelig ikke gå og sminke sig ligesom voksne, men hvis man gerne vil give sit barn lov til at prøve makeup, så er det bedre at give dem lov til at prøve en lipgloss uden kemikalier i.

Voksne vælger også kemikaliefrie neglelakker

Når der er kemikalier i, så kan man risikere at slå ud af det, fordi der er noget i, som man ikke kan tåle. Det gælder selvfølgelig ikke kun børn men også voksne.

Der er mange voksne, der også bruger makeup og neglelakker uden kemikalier i, da man undgår skadelige stoffer. Men der er også nogle, der slet ikke kan tåle makeup og neglelak med kemikalier i. De har ikke andet valg end at bruge makeup og neglelakker, der er fri for kemikalier.

Hvis man går meget op i dyrevelfærd, så er der mange af de kemikaliefrie neglelakker, der ikke er testet på dyr. Det er også en af grundene til, at mange vælger de kemikaliefrie neglelakker, da de ikke ønsker at bruge neglelakker, der er testet på dyr.

Tidligere artikelAlternativ behandling for kvinder
Næste artikelCocktails til den store fest