Hvad bliver næste sommers modetrends?

0
649
Tøj der hænger på knager

Selvom det næppe kan klassificeres som varmt uden for, er der ingen tvivl om, at forår og sommer snart er på vej. Og som altid med modebranchen, er denne sommers modetendenser allerede blevet fastsat ved sidste sommers modeshows under modeugerne rundt omkring i verden. Og det ser både farverigt, vildt og klassisk ud på én og samme tid.

70’erne er tilbage

Når du går på jagt efter denne sæsons Sand kjoler, vil du opleve, at Sand kjolerne (ligesom alle andre kjoler fra andre brands) har taget et let 70’er præg til sig. Og hvis det ikke er Sand kjolerne, der er 70’er-agtige, vil det være tilbehøret til kjolen, der sender vibes tilbage til de glade 70’ere.

For blot et par år siden, blev 70’er-stilen dømt ude, men man skal passe på med at kalde et slag for tabt. Og gamle tendenser vender ofte slagkraftigt tilbage. Og det er netop tilfældet med 70’ernes mange flippede detaljer. Generelt giver årtiet ikke rigtigt slip i os, og i år skal du tænke i lange og store skjortekraver, store plateaustøvler, fine miniskirts og brune nuancer.

Lavendelmarker

Pastellerne har huseret i mange år, men de seneste par år er tendensen falmet en smule, og der har i stedet været fokus på mere sprælske farver samt de varme og dybe toner. Og selvom pastellerne ikke er helt tilbage, er der dog en enkelt farve, som var at se over alt på catwalks rundt omkring i verden, da S/S 20 kollektionerne blev præsenteret.

Alle designere malede nemlig med store lilla penselstrøg, og det gjaldt hvad end der var tale om en skarp lilla, en royal violet nuance eller de sarte lavendelfarvede toner. Tendensen ses overalt, hvad end du er ude efter Sand kjoler, eller du gerne vil male hjemmet i en anden farve. Den lilla nuance er i den grad dominerende denne sommer.

Prikkeland

Hvis dit job er i en mere konservativ branche, hvor der er dresscode, eller hvor den primære garderobe består af skjorter og jakkesæt i sort/hvide nuancer, vil du næppe kunne inkorporere hverken lilla toner eller 70’er tendenser i din garderobe. Men det betyder bestemt ikke, at du kommer til at være håbløst umoderne denne sommer.

Én af sæsonens helt store tendenser er nemlig endnu engang prikker – i alle størrelser og alle former. Og helst i de sort/hvide nuancer.

Selvom du arbejder i en konservativ branche, kan du således ganske nemt tilføje nogle prikkede detaljer til dit outfit. Det kan for eksempel være en polkaprikket taske eller nogle sort/hvid prikkede stilletter. Du kan også sagtens gå efter Sand kjoler med prikker og tone det en smule ned med en sort oversize blazer og sorte stilletter.

Er du ikke underlagt en dresscode på arbejde, kan du i stedet vælge at gå all in på den prikkede tendens. Der er nemlig lanceret både buksedragter og jakkesæt i prikket udgave, ligesom du kan få stilletter, tasker, undertøj og hårbånd med prikker på. Du bliver bestemt ikke til at overse i bybilledet med den prikkede trend.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her