Hvad er moderne nu? Sådan fuldender du din garderobe

0
909
Butik med tøj

Vores krav til garderoben er mangfoldige. Vores tøjkollektion skal ikke kun afspejle, hvad der er moderne indenfor modeverdenen, den skal også afspejle, hvem vi er som personer. Samtidig kan vi i dag hente inspiration til garderoben fra utallige steder; kampagner på nettet, influencers på sociale medier, musikvideoer eller blot vores egen vennekreds. Her i artiklen hjælper vi dig på vej ved at fortælle lidt om tidens trends.

Det ideelle casual-look med tøj fra Closed

Når det kommer til ens casual-outfit, er der mange kombinationsmuligheder, og man kan tage sig flere friheder end med sit formelle tøj. Dette er en klar fordel, hvis det er særligt vigtigt for dig, at tøjet skal matche med din personlighed. Alt, hvad du skal bruge til at fuldende dette look kan du finde fra mærket Closed.

Et par lyse slim fit jeans er en klar vinder, hvad angår bukser i 2019 – hvis altså man er til det lidt mere trendy og fremtrædende look. Ellers er et par chinos i en beige farve eller lignende også en sikker vej at gå, hvis man hælder til mere neutrale, diskrete farver.

En striktrøje eller pullover i grå eller lyse farver er både en mode- og sæsonbevidst overdel, som passer godt med enten jeans eller chinos. Hvis man samtidig er til mere iøjefaldende designs, kan man med fordel anskaffe sig en mønstret striktrøje. Kig på hele det lækre udvalg hos Closed tøj og bliv inspireret.

Fuldend dit outfit med accessories

Når vi er godt inde i efteråret, kan det også betale sig at helgardere sig mod vejret ved at anskaffe sig en hue, som er en af de mest populære og trendy accessories her for tiden. Den passer desuden perfekt til et casual look med striktrøjer eller tykkere sweatshirts.

Generelt kan man nå langt med sit outfit med accessories, som evt. kontrasterer med resten af outfittet med en anden farve. For eksempel kan et tørklæde i en kontrasterende farve være en god løsning, hvis man gerne vil give sit outfit lidt detalje og kant.

Praktisk og moderne overtøj

Et af de mest ikoniske designs, hvad angår overtøj, er den ternede frakke. De farverige tern udstråler personlighed og stilbevidsthed, og frakken er perfekt rent praktisk til efterårssæsonen. Din udstråling bliver på denne måde også mere alsidig, da den ternede frakke både udstråler et klassisk, elegant look, og er i takt med tidens trends indenfor overtøj.

Til de koldere måneder kan en kort dunjakke klart anbefales som en modebevidst og praktisk løsning, uanset om du foretrækker neutrale eller iøjefaldende farver. Så holder du både varmen og udstråler, at du er med på noderne.

Fodtøj

Hvis du vælger dit fodtøj med hele dit outfit i tankerne, kan fodtøjet være med til at komplimentere og fuldende dit outfit. Et par sorte eller mørkebrune støvler er en fin løsning til de koldere måneder, som fuldender dit outfit ved at skabe noget farvekontrast, hvis du går med lysere bukser eller sweatshirts. Er du til udendørsaktiviteter og friluftsliv, er et par vandrestøvler i en brunlig eller beige farve også klart at anbefale til det moderne look for udendørsentusiasten.

Med de her råd kan du opdatere din garderobe, så du er velforberedt til efterårs- og vintersæsonen med et look, der både er praktisk og moderne. Hvis du samtidig kombinerer disse råd med din egen vision om hvad du gerne vil udstråle, så har du et komplet look, som både er i overensstemmelse med de seneste trends og din egen personlighed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her