Hvorfor det er fedt at have støvler der både er stilede og praktiske

0
1203
Gåtur igennem vinter skov over bro

Sko er ikke bare sko. Sko er beskyttelsen til dine fødder, som skal bære dig hele livet igennem. Samtidig er sko et modefænomen, som mange har taget til sig. Det er derfor næsten lige meget hvem du spørger, så er sko ikke bare sko. Men uanset om du er typen, der gerne lider for skønheden og går i ubehagelige sko, eller om du har en udendørs hobby eller et udendørs erhverv, hvor du har bruge for ordentlige sko, så ville det da være fantastisk, hvis det kunne kombineres! Det kan det sørme også, hvis du kigger på fodtøj fra Blundstone.

Gå efter læderstøvler- eller sko

Først og fremmest, så gælder det om at finde nogle sko eller støvler, der er lavet af gode materialer. Syntetiske materialer vil aldrig kunne holde lige så længe som læder. Har du et par støvler i kvalitetslæder og med et funktionelt design såsom Blundstones støvler, så kan du faktisk have sådan et par i helt op til 10 år, hvis du sørger for den rette læderpleje.

Læder er et formidabelt materiale til sko. Det er blødt og eftergiveligt, så det er lækkert at gå i, og du slipper derfor også for trykskader. Der er dog det minus ved sko af læder, at de skal gås til, før de er behagelige at gå i – dette er ikke blot en skrøne. Læder er et materiale, der arbejder, og det vil derfor forme sig efter dine fødder, når du går i det. Derved kommer skoene til at passe perfekt til netop dig.

Sko eller støvler af læder holder også meget bedre på varmen end sko af syntetiske materialer. Du kan derfor sagtens nøjes med en dejlig lædersko uden foring om efteråret eller foråret. Samtidig er læder et åndbart materiale. Du får derfor ikke først svedige, klamme fødder, der derefter bliver iskolde på grund af fugten på en kølig efterårsdag. Åndbarheden gør også, at de er gode at have på om sommeren, så man undgår kogende, stinkende, svedige fødder. Men selvom læderskoene er åndbare, så kan de sagtens være vandtætte. Dette gør dem velegnede til mange erhverv, der kræver, at man er ude i al slags vejr.

Praktiske støvler, der er lette at hoppe i og af

De førnævnte fordele ved læderstøvler finder du alle i læderstøvler fra Blundstone. De er derudover designet til at være lette at komme i og af. I stedet for snøre eller anden lukning, har den klassiske støvle elastik i siderne og en høj vrist. Du tager blot fat bag på støvlen, og så smutter din fod direkte ned – eller op. Du slipper derfor også for snørebånd eller andre lukkemekanismer, der går i stykker eller på nogen måde er til besvær.

Ud over at være yderst komfortable, funktionsdygtige og praktiske, så har støvler fra Blundstone også et meget stilet og tidløst design. Når du køber sådanne støvle eller sko så får du derfor nogle godt fodtøj, du kan bruge i lang tid, uden et går af moden.

Tidligere artikelKaffe som i gamle dage: Gamle kaffebrygningsteknikker er trendy igen
Næste artikelSådan laver du en god modeblog