Jeg er helt hooked på Sims 4

0
1360

Du har sikkert allerede hørt om Sims. Det er et spil der efterhånden har været omkring i flere år, og som for hver opdatering bare bliver bedre og bedre. Det går i korte træk ud på at skabe din ’simmer’ eller person i spillet, som du så styre. Du bestemmer deres job, hvornår de skal vaske op, og hvem de skal woohoo med.

Jeg kan få flere timer til at få med det her spil. Man kan blive helt opslugt og ende med næsten at leve sit liv igennem sin simmer. Der er så mange forskellige muligheder for hvad du kan gøre, og selv når du bliver træt af grundspillet, findes der rigtig mange både store og små udvidelsespakker – og der kommer hele tiden nye.

Giv din simmer det perfekte liv

Du kan spille spillet på en ikke-kaotisk måde, hvor du blot laver en simmer og giver den en familie, et godt job og bygger dem et fantastisk smukt hjem – hvilket er en hel side af Sims jeg slet ikke er kommet ind på!

Sims 4 giver dig nemlig ikke kun mulighed for at forme dine simmere og deres liv, men også mulighed for at bygge dem deres drømmehjem.

Arkitekturdelen af Sims er perfekt for den gamer der godt kan lide og bygge og indrette og som går meget op i farvekordination og symmetri. Det er næsten blevet en hel sport i sig selv hvem der kan lave det bedste hus i Sims 4, og spillet har skam også en mulighed for at du kan trække inspiration fra huse og bygninger som andre spillere har bygget.  

Udover private hjem giver en udvidelsespakke dig også mulighed for at være leder af din egen virksomhed og giver dig derfor også mulighed for at bygge din helt egen butik!

Gå all in og lad dit gudekompleks løbe løbsk

Spillerens rolle i Sims 4 er den af en Gud. Du ser ud over den verden du har skabt, skaber liv og bestemmer deres skæbne. Det kan man godt blive lidt magtglad af. Og det er helt okay! Denne magtglæde er en essentiel del af spillet.

Udover de mere realistiske udvidelsespakker som muligheden for at blive influencer på de sociale medier eller eventyrere, er der også en masser forskellige overnaturlige udvidelsespakker, der giver dig mulighed for at rykke på grænserne for hvad man skal kunne være i stand til i din verden.

Der er blandt andet en der giver dig mulighed for ikke kun at lave simmere, men også lave dem til vampyrer eller aliens.

Denne udvidelsespakker åbner op for en helt ny måde at spille på hvor du kan vælge hvilken slags vampyr du gerne vil være og du kan spare op til en masse forskellige sjove egenskaber.  

Mulighederne i Sims 4 er godt sagt uendelige, og det er et spil man kan spille i dagevis uden at blive træt af det. Der vil altid være nye dele af byen, nye tøjsammensætninger eller nye udvidelsespakker at udforske. Alle pengene værd, det er helt sikkert!

Tidligere artikelSådan tabte jeg mig 30kg
Næste artikelSådan holder du dine extensions flotte i lang tid