Klassiske smykker til ethvert outfit

0
911
Armbånd smykke

Der er noget om snakken, når Marilyn Monroe sang at diamenter er en piges bedste ven, for der findes ikke mange kvinder, der ikke elsker at sætte prikken over i’et med smukke smykker, der passer til ethvert outfit. Det er dog forskelligt, hvad vi kategoriserer som klassiske smykker og derfor handler det om at finde din helt egen smag og vælge smykker du vil bruge igen og igen – hvilket vil gøre dem til dine helt egne klassikere

De klassiske diamanter

Man siger, at kært barn har mange navne og skal man tro på den talemåde, så er diamanter et ægte kærlighedsbarn. Er du også en af dem, der elsker de glitrende ædelsten, så er de enkelte og ekstravagante smykker dine klassikere. Der er mange måder du kan bruge dem på til at understrege din stil og dit outfit og med diamanter kommer du langt med ikke ret meget.

Ting som helt enkelte ørestikker, en klassisk alliancering eller måske en helt simpel kæde med et smukt vedhæng kan være det eneste du har brug for, når du skal tage dit look fra skønt til fantastisk.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan gå all in på diamanter med tennisarmbånd, matchende halskæde og store ringe, men pointen er, at du kan vælge dine egne smykker og gøre dem til dine personlige klassikere. Disse klassikere kan du for eksempel finde et bredt udvalg af hos Smykkemester.

De moderne klassikere

Gennem de sidste år er der kommer rigtig mange nye og spændende smykkekunstnere frem i takt med at smykkerne er blevet en mere fremtrædende del af vores garderober. Det spænder vidt og helt fra det overdådige og opulente til det mere stilrene og minimalistiske, så der er noget for enhver smag.

De helt enkelte smykker, der har stor fokus på simple former og enkle materialer er blevet fremtrædende sammen med den mere stramme og minimalistiske stil, der spiller på det helt enkelte og elegante i høj kvalitet, god pasform og fantastiske materialer.

De mere opulente og ekstravagante smykker bruger de farverige sten og ornamenterede former, der trækker på inspiration fra det asiatiske og indiske med sine mange detaljer og farverige sten.

De fleste vælger enten den ene eller den anden stil, men du kan også sagtens blande dem om skabe en eklektisk stil med et miks af elegance og stilrenhed. Det er op til dig at vælge dine klassikere.

Ringe, kæder, armbånd og øreringe hos Smykkemester

Der er mange muligheder for at vælge forskellige smykker hos Smykkemester og kombinere dem på kryds og tværs. Du kan altid finde sæt, der indeholder det hele, så du kan bære det sammen, men for mange bliver det hurtigt for meget – især, hvis det er genkendelige smykker med markant udseende. Fordelen er, at du kan bruge dem hver for sig alt efter, hvilket look du sætter dem sammen med og du kan vælge at tage hele sættet på, hvis du vil have den fulde effekt.

Når det kommer til smykker spiller moden en rolle på samme måde som den gør, når det kommer til vores garderobe, men fordi mange smykker er en investering, så er klassikere altid et hit.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her