Lær at elske dig selv og få et naturlig look med botox

0
1289
Kvinde med botox

Du kender det sikkert godt. Du er lige stået op og står og kigger dig selv i spejlet. Du er ikke tilfreds, og du synes, at du burde gøre noget ved det. Og der er faktisk alle mulige gode grunde til, netop at gøre noget ved tingene, hvis du har det sådan. Her får du tre gode bud på, hvorfor det altid kan betale sig at have det godt med sig selv og ikke være bange for botox.

1.Hokus pokus dig i fokus

Tilbage til spejlet og det selvbebrejdende blik. Du synes måske, at rynken i din pande er lidt for stor, eller at dine læber er alt for små. De fleste har en række ting, de gerne vil have lavet om på, ved dem selv. Der er en tendens i samfundet, der siger, at vi ikke må gå efter det bedst mulige. At vi ikke må synes, at vi selv er for dejlige. Men det skal være slut nu. For det her er dit liv, dit ansigt og dine penge. Så hvis du føler, at din verden bliver et bedre sted at leve i, hvis du tager ned og får en injektion af botox, så er der absolut ingen, der holder dig tilbage. Vi er blevet så opslugt af, hvad andre tænker om os, at vi næsten glemmer, at den vigtigste i vores liv, er os selv. Så fyld dit liv med gerninger og gøremål, der gør dig til en lykkeligere person.

2.Nej, botox er ikke dømt til at gå galt

Du har måske set de nærmest uhyggelige tilfælde, der pryder de kulørte blade og sendefladen på TV. Kendisser, der uden ansigtsmimik, er med i det ene reality-program efter det andet. Det er ikke noget tilfælde, at nogen personer måske har en forudindtaget holdning til, at botox er dømt til at gå galt. Men det behøver slet ikke at ende i en katastrofe. Faktisk er opfattelsen om, at botox kun kan give et dårligt resultat, direkte forkert. En behandling kan nemlig skabe rigtig flotte naturlige resultater, hvis du får lavet det ordentligt. Det hele handler om at være informativ, når du er i klinikken. Hold dig aldrig tilbage med opklarende spørgsmål. Vær alt præcis, når du fortæller, hvad du ønsker at få lavet. Og vær altid klar på at sætte krav. Det er trods alt dit ansigt og dit liv, det drejer sig om. Husk også, at det altid er okay at tage dig betænkningstid.

3.Botox er et valg om ændring af dit ydre

Afslutningsvis er det rigtig vigtigt at huske på, at botox ændrer dit udseende og ikke dit indre. At have det godt med sig selv, handler om indre og ydre velvære. Derfor vil nye læber aldrig kunne ændre dit indre, men blot hjælpe til, hvordan du ser dit ydre. At elske sig selv er det første skridt til at blive lykkelig. Det andet skridt handler om at tage handling på de ting, man er utilfreds med.

Tidligere artikelMetoder til at få sundere hår
Næste artikelKvinde pas på dig selv – hav kondomer liggende i skuffen