Leder du efter en hyggelig lejebolig, som du kan indrette?

0
1461
Lejlighed

Det er ikke nemt at finde en lejebolig på Nordsjælland. Nordsjælland er et at de mest populære regioner i Danmark. Bortset fra Hovedstadsområdet er det det også den dyreste region. Her kan du finde inspiration til, hvor du kan finde en lejebolig, som du kan indrette smukt med nogle søde feminine touches.

Hundested, ligger det ikke ved verdens ende?

Kun hvis man mener at verden ender ved Nordsjællands vestlige ende. Faktisk er Hundested et meget attraktivt område. Der er det romantiske lille havn, hvor der også findes en af de sidste små private færger til Rørvig, porten til Vestsjælland. Halsnæs ligger på den anden side af landtangen, og er indsejlingen til Roskilde fjord.

Er du til lystbåde og sejlads, findes der næsten ikke et mere undervurderet sted end Hundested. Hundested er ikke så populær blandt kaffeskippere. Det er dem der ejer en båd for at have et sted hvor de kan drikke kaffe om weekenden.

Men for aktive sejlere er Hundested et sandt fund.

Der er gode trafikforbindelser til både Frederiksund og Roskilde, men også over Frederiksværk til Hillerød og København.

En hyggelig lejlighed i en hyggelig by

Når du har fundet en lejebolig i Hundested prøv at tilpasse indretningen den afslappede stil der nu dominerer Hundested. Hundested er et gammelt fiske- bådebygger- og færgeleje. Ret maskuline referencer, skulle man tro. Men i dag byder Hundested på en afdæmpet, afslappet og hyggelig atmosfære. Det er faktisk ret kvindelige attributter. Der er mange små shops og mange af dem indenfor den kreative sektor. Gallerier, keramikværksteder, glasblæserier og den slags.

Hundested er også vært for en årlig international sandskulptur festival. Det er en ganske særlig oplevelse og pga. det lunefulde danske vejr foregår det meste indendørs, i en fhv. værftshal.

Når du indretter din Lejebolig Hundested, prøv måske med en mere feminin stil. Så kan du ikke gå galt i byen, og matcher den fremherskende stil.

Hillerød, den lille storby

En 20 minutters kørsel fra Hundested er Hillerød. Hillerød er sådan set ikke en stor by, men den har meget af en storby. Der er mange uddannelsesinstitutioner som tekniske skoler, HTX, pædagogseminarier og akademiuddannelser. Klaverfabrikken er et fantastisk lille spillested hvor du kan finde live musik næsten året rundt.

Større koncerter og arrangementer foregår i Frederiksborg hallen, som p.t. er i den sidste fase af en helt stor overhaling. Svømmehallen må være Nordsjællands største og mest attraktive.

Så Hillerød er et fantastisk sted for børnefamilier. Og det er relativ nemt at finde en lejebolig i Hillerød, sammenlignet med andre steder på Nordsjælland. Gribskoven og den Dyrehaven er fantastiske udflugtsmål og både Arresøen og Esrumsøen er også indenfor en dagsturs rækkevidde.

Kommunen gør også en stor indsats for at tiltrække tilflyttere, især børnefamilier. Der bliver bygget en hel del nye lejeboliger i Hillerød.

Men skynd dig hvis du vil have fat i Lejebolig Hillerød. De går som varmt brød.

Tidligere artikelPlanlæg den perfekte polterabend for veninden
Næste artikelJeg har prøvet en juicekur