Min ønskeliste til næste fødselsdag

0
7
Fødselsdag

Har du ligesom jeg også svært ved at finde ud af, hvad du skal ønske dig til din næste fødselsdag? oftest når man mangler noget, så går man ud og køber det – i hvert fald, hvis man har råd til det. Hvis man ikke selv har råd til det, uden at lave en opsparing, jamen så er det oftest for dyrt at sætte på ønskelisten. Så kan man selvfølgelig ønske sig gavekort til forretningen, hvor du kan få det eller penge som tilskud. Dette er bare ikke en særlig personlig gave og mange ønsker ikke kun at give gavekort eller penge. Her kan du læse mere om, hvad jeg ønsker mig til min næste fødselsdag og hvordan du nemmere selv kan lave en ønskeliste til din fødselsdag.

Få skrevet alle ønsker og idéer ned – selv ønsket om en bestikindsats

Når du i løbet af året går rundt på gader og stræder og ser noget, hvor du tænker – det kunne jeg godt tænke mig. Så er det her du hurtig kan lave en lille note på din telefon eller i en lille notesbog. Du finder hurtigt ud af, hvor mange gange man på et år gør det og så igen glemmer, hvad man egentlig så eller kunne tænke sig. På den måde vil du hurtigt kunne få stablet en ønskeliste på benene og du kan være helt sikker på, at du i løbet af året ikke har fået købt alle tingene. På den måde vil du altid have en ønskeliste klar, når du skal holde fødselsdag. Jeg så i løbet af året en artikel på nettet, hvor man kunne gøre sit køkken mere overskueligt og samtidig passe på sine skuffer og knive. Dette kunne man nemlig gøre med en helt almindelig bestikindsats. Du vil nemlig lige som med bestik også opbevare skarpe knive i en bestikindsats og du vil derfor kunne få et større overblik over dem. Samtidig vil en bestikindsats også både skåne dine skuffer og dine knive. Derfor ønsker jeg mig en bestikindsats til min fødselsdag.

Husk at have ønsker på din ønskeliste i forskellige prisklasser så alle kan følge med

Jeg har dog også lidt dyrere gaver på min ønskeliste, men har man ønsker i forskellige prisklasser, uden at det bliver for dyrt, så er man også sikker på, at alle kan følge med. Jeg er blevet helt vild med idéen om en soundbar og det er ikke kun fordi en soundbar vil give en bedre lydoplevelse eller se fed ud under tv’et. En soundbar kan nemlig bruges til så mange andre ting også og specielt hvis man er lidt kreativ. På grund af at en soundbar er smal og lang, så vil man kunne bygge den ind i en sengegavl eller andre møbler og derfor har jeg helt sikkert en soundbar på min ønskeliste. Du vil nemlig kunne gøre helt almindelige møbler langt mere interessante og mere tekniske uden at have den helt store håndværksmæssige kunnen. Ydermere kan man få en fed lydoplevelse uanset hvilket rum man befinder sig i.

Tidligere artikelDe her 4 ting ønsker jeg mig til min fødselsdag
Næste artikel5 trendy ting til dit hjem