Mine 5 yndlingssmykker

0
1198
To ringe på en bog

Jeg er vild med smykker. Alt, der glimter gør bare de fleste outfits meget bedre. Det behøver ikke at være de store statementsmykker hver gang, for små, klassikere kan også gøre et stort indtryk, bare de bliver brugt rigtigt. Herunder har jeg samlet en liste over mine 5 yndlingssmykker. Nogle af dem har jeg haft i mange år og de bliver brugt jævnligt – enten fordi de er smukke eller fordi de har affektionsværdi. Andre er helt nye, men er bare nogle jeg kan mærke kommer til at blive taget frem igen og igen.

1.      Stine A øreringe

Jeg har et par helt klassiske og enkelte ørestikker i forgyldt sølv, som er dem jeg altid bærer. De er simpelthen så fine i al deres enkelthed. Modellen hedder Petite Etoile og er små, runde skiver med et mønster, der ligner en strålende sol. Fordi de er så små og helt enkelte, så går de til alle sæt og sider næsten ubemærket på øreflippen med et enkelt glimt af guld, når håret bevæger sig. Det er et par rigtig søde øreringe, der er rigtig gode til hverdag og klæder langt de fleste hoved- og øreformer.

2.      Heiring skytsengel

For noget tid siden fik jeg denne søde halskæde af min mand. Historien bag er, at han rejser meget og ideen om, at den lille fine engel kan bæres om halsen og passe på mig, når han ikke er hjemme til at gøre det. Det er en at de ting jeg måske ikke ville have købt selv, men som har en stor værdi for mig, fordi den er givet i stor kærlighed.

Vedhænget er super smukt og enkelt i rosaforgyldt sølv og jeg har hængt det i en helt tynd, matchende kæde, med lidt længde på, så vedhænget gemmer sig under blusen.

3.      Forlovelsesring – Garder ring fra Smykkekæden

Min forlovelsesring er en af de ting jeg aldrig tager af. Den sidder på fingeren altid og derfor er jeg også ekstra glad for den simple, men smukke ring fra Smykkekæden. Den er i guld med 21 små brillanter hele vejen rundt om fingeren og den passer til alt.

4.      Paul Hewitt armbånd

Det lille armbånd i rustfrit stål men har en smuk rosaguld farve, der passer rigtig godt til mine andre smykker i enten guld eller rosaguld. Det lille armbånd er enkelt og fint med sine små perler og lille anker i samme materiale. Det kan desuden justeres i størrelsen, så det selv på mine slanke håndled sidder pænt til – som jeg bedst kan lide det. Armbåndet er en af de ting jeg oftest bruger om sommeren, fordi det er så fint til solbrun hud.

5.      Vielsesring – Georg Jensen Halo Solitaire

På samme finger som forlovelsesringen bærer jeg også altid min vielsesring fra Georg Jensen. Jeg bliver aldrig træt at kigge på den, både fordi den er et kær minde om vores bryllupsdag, men også fordi ringen i sig selv er så enkelt og samtidig elegant.

Det er ikke mine eneste smykker, men det er dem jeg er mest glad for.

Tidligere artikelKlassiske smykker til ethvert outfit
Næste artikelFind smukt og feminint tøj fra REDValentino