Sådan burde dine BH’er altid sidde

0
1064
Bh'er på knager i forretning

Langt de fleste kvinder bruger en BH, og har gjort det siden de begyndte at udvikle sig i de tidligere år. Man kunne derfor nemt forledes til at tro, at stort set alle kvinder er eksperter indenfor området. På trods af dette, så viser det sig faktisk at være forholdsvist kompliceret at få en Bh til at sidde korrekt; og rigtig mange kvinder udsætter sig faktisk ofte for en masse unødvendigt ubehag i forbindelse med deres BH’er. Dette vil denne artikel nu forsøge at råde bod på. Her får du et par gode tips til altid at få din BH til at sidde som den skal.

Sidder min BH forkert?

Tro det eller ej, men efter en lang arbejdsdag vil din BH tale sit klare og tydelige sprog direkte til dig. Måske kender du situation. Du træder ind i din lejlighed om aftenen, og det allerførste du gør er at tage din BH af. Den har nemlig siddet og gnavet i din hud i det der føles som tusind år. Hvis du f.eks. kan mærke din BH’s stropper og krog bide ubehageligt ind i din ryg, så er der bestemt noget der tyder på en Bh i forkert størrelse.

Lakmus prøven til dine BH’er

Hvis du skulle mistænke at dine nuværende BH’er  ikke passer dig i størrelse, så findes der faktisk en lille test som du med fordel kan prøve. Det eneste du skal gøre er at finde en af dine strammere kortærmede trøjer, og tage den på. Hvis din BH kan ses igennem trøjen, så bruger du uden tvivl dine BH’er i en forkert størrelse. Og det er ligegyldigt om man kan se BH’en fra siden, foran eller på ryggen – den er ganske enkelt i forkert størrelse.

Hvad gør de professionelle?

Du har sikkert oplevet en butiksansat, der med målebånd måler din brystkasse for at finde det korrekte mål til dine BH’er. Dette lyder selvfølgelig logisk nok. Den ansatte vil nemlig nu kende både din strop- og kopstørrelse. Men den ansatte overvejer faktisk også andre ting. Hun vil nemlig også tage hensyn til din kropsform, og ikke mindst hvilken type bryst du bærer rundt på.

Ja, der findes forskellige typer brystformer

Ja, den er god nok; der findes faktisk mere end en type brystform. F.eks. kunne man have bryster, der peger udad; måske har man mere runde bryster eller også kunne man eksempelvis have lettere assymetriske bryster. Det er med at tage et grundigt kig i spejlet, så du ved lige præcis hvad du har med at gøre.

Konklusion

Som du nok kan se, så er der langt mere at overveje ved BH’er end blot størrelse og stropper når det kommer til en god pasform. Dit brysts form spiller i sidste ende nemlig en afgørende rolle. Der er jo ikke meget ved at købe en BH med stålwire, hvor brystet omsluttes helt, hvis begge dine bryster snarere peger en kende udad. I sådanne tilfælde vil det nemlig være mere ideelt, at vælge BH’er, hvor wiren stopper lige nedenunder brystet.

Tidligere artikelHold dit flotte tøj tørt
Næste artikelSådan gør du din have pænere med et spejlbassin