Sådan gør du din stue både hyggelig og moderne

0
477
Lejlighed

Synes du efterhånden, at din stue er blevet lidt kedelig at se på? Når det kommer til stuen, er det først og fremmest vigtigt, at den er hyggelig at være i, men rigtig mange går altså også en del op i, at den også ser flot og moderne ud – det er trods alt det rum, som binder hele boligen sammen, og som også ofte er det rum, man tager gæster med ind i.

Så hvis du gerne vil gøre din stue mere hyggelig og moderne, skal der nok laves en lille smule om. Her kan du eksempelvis eksperimentere med det smarte materiale kork, eller du kan prøve en lækker sofa i en helt unik farve. Se meget mere lige her!

Vælg en sofa i en unik farve

Et rigtig godt tip, hvis man har brug for forandringer i stuen, er at få en ny sofa. For rigtig mange mennesker er sofaen nemlig midtpunktet i stuen, og hvis man ikke er helt tilfreds med, hvordan denne ser ud, så er det vist ved at være på tide med en udskiftning.

For at gøre stuen rigtig frisk og moderne kan du eventuelt vælge en sofa i en unik farve. Her skal du nok holde dig fra den klassiske grå eller sorte sofa, som står i rigtig mange stuer, og i stedet for at vælge en sofa, som er grøn, orange eller anden smart farve, som du kan lide.

Det er super moderne med disse mere prangende farver, og så er det også nemt at indrette rundt om de, fordi man har nogle farver at matche med.

Tilføj et lammeskind

Når du har valgt en lækker sofa i en unik farve, så kan man jo passende lige tilføje et lammeskind. Selvom det umiddelbart lyder meget simpelt, og som noget, der ikke umiddelbart gør den store forskel, så kan lammeskindet faktisk noget.

Det kommer med en helt anden tekstur og livlighed, som passer rigtig godt ind i de fleste måder at indrette sig på. Det er desuden et super moderne valg, som man heller ikke kan komme udenom, hvis man kigger i et boligmagasin.

Og hvis lammeskindet ikke rigtig tiltaler til dig, så kan du også kigge på andre former for skind eller blot vælge et smart tæppe, hvis du synes det passer bedre.

Lav en opslagstavle af kork

For at lave en hyggelig og moderne stue, kan du også selv prøve at eksperimentere lidt med kork. Det er eksempelvis ret sejt at have en opslagstavle af kork, da sådan en både har en praktisk funktion, og er rigtig fed at se på, fordi det er et fedt materiale.

Her skal du egentlig bare have købt en stor plade af kork, som du selv kan skære til og forme, som du vil. Så kan du egentlig bare hænge det op på den, som du vil – og om det så er smukke kunstbilleder eller billeder af familien er op til dig – begge ting vil give et rigtig fedt, og ikke mindst hyggeligt udtryk.

Tidligere artikelGuide til anskaffelse af hamster
Næste artikelSådan stryger du en skjorte perfekt