Sådan holder du dit hjem moderne

0
456
Moderne køkken i gråt og hvidt

Her kommer nogle gode råd til, hvordan du holder dit hjem moderne og indbydende. Det kan være, du lige er flyttet ind i et nyt hjem, netop har gennemrenoveret et ældre hjem, eller bare gerne vil foretage lidt ændringer i det hjem du har. Uanset er det muligt at få lidt gode råd med på vejen, hvis du gerne vil have et hjem, som ser moderne ud. Det handler meget om indretningen i hjemmet både ved hjælp af møbler, hvad der hænger på væggene og øvrig dekoration i hjemmet.

Moderne møbler, som giver et moderne indtryk og komfort

Stort tillykke med din bolig, nu er det i gang at gøre det til dit eget hjem. Hvilke møbler du vælger til hjemmet, har stor betydning for boligens samlede indtryk. I det moderne hjem handler det meget om dansk design og møbler med naturlige materialer. Nogle af de designere, som lige nu pryder i de moderne hjem er Arne Jacobsen, Nanna Ditzel, Franco Albini og Franca Helg, Viggo Boesen, R. Wengler og Kindt-larsen. Det er med fordel nogle designer du kan kigge efter, hvis du gerne vil have dit hjem til at fremstå moderne. Det er alle slags møbler, som findes i de moderne designs såsom spiseborde, spisestole, sofaer, sofaborde og sågar sengegavle. Det handler om at finde de møbler, som passer ind i din indretning i hjemmet, så det fremstår naturligt, og giver et samlet helhedsindtryk. Der er mange måder at indrette på og mange forskellige indretningsstile. De klassiske moderne møbler, kan passe ind i mange forskellige indretningsstile, og møblerne fremstår moderne i mange år.

Flotte billeder og plakater på væggen i det moderne hjem

Noget andet der kan være med til at få hjemmet til at fremstå moderne, er hvad du hænger på væggene. Når væggene prydes med billeder og plakater, så sker der nærmest noget magisk. Ofte sidder man jo samlet i sofaen eller ved spisebordet, og så er det da enormt kedeligt, hvis der ikke er noget, som fanger blikket. I dag pryder mange deres hjem med plakater, hvor der fremgår forskellige tekster, billeder af dyr, abstrakte figurer osv. Det vil stå godt sammen med de moderne møbler. F.eks. kan en helt enkel hvid plakat med en sort stregtegning hænge fint på væggen bag et spisebord i teak.

Flot dekoration, som fuldender det samlede look i boligen

Det sidste og ikke mindre vigtige element til den moderne bolig er forskellige former for dekoration. Der findes mange moderne figurer i dag, som kan pryde dit hjem. Der findes figurer i forskellige træsorter, med forskellige farvenuancer osv. Det pryder i hjemmet og fuldender det moderne look til boligen. Andet dekoration, som kan være gavnlige at pryde hjemmet med, er forskellige former for skulpturer, fade på bordene og forskellige former for brugskunst. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser, og det er helt ned til de små detaljer, som er med til at bestemme om hjemmet fremstår moderne, eller om det kommer til at fremstå mere rodet og uoverskueligt.

Tidligere artikelGiv den gas, når du klæder dig ud til udklædningsfester
Næste artikelGuide til anskaffelse af hamster