Sådan kombinerer du smykker og øreringe

0
639
Dame har nye øreringe på på stranden

Vil du gerne være bedre til at gå med smykker til hverdag? Smykker og øreringe kan virkelig gøre noget særligt for ethvert outfit, og et outfit, som normalvis ville have været sort og kedeligt, kan hurtigt blive piftet op og blive meget mere livligt, hvis der bliver tilføjet nogle smykker og øreringe.

Så er spørgsmålet dog bare, hvordan man bedst matcher disse. For hvis man ikke er vant til at gøre med smykker og øreringe, kan det godt være lidt svært at regne ud, hvordan man sammensætter dem, så de passer bedst muligt til den samlede enhed. Her kan du få nogle tips og tricks til, hvordan du kan lave de bedste og mest unikke smykkekombinationer.

Det skal passe til outfittet

Noget af det første, man skal tænke over, når man skal kombinere smykker og øreringe, er selvfølgelig, hvilket outfit disse kombinationer skal bruges til. Alt efter hvilken stil du går efter, og hvilket tøj du vælger at tage på, vil det også være forskellige smykkekombinationer, som giver mening. Her kan man eksempelvis lade sig inspirere af andre med lignende stil.

Her vil det altså være forskelligt fra dag til dag, hvilke smykker der vil give mening at bruge. Hvis du dog ikke har super mange smykker, kan du også gå med en mere simpel kombination, som altså kan passe til de fleste outfits.

Kombinér materialer og designs som passer sammen

At kombinere smykker og øreringe handler dog ikke kun om, hvilket outfit de skal bruges til. For smykkerne i sig selv spiller også en stor rolle, og hvis de forskellige smykker, man har valgt at bære, ikke passer sammen, kan det godt se lidt skørt og rodet ud.

Mange er nok mest trygge ved, at alle de smykker, som de har på, er i samme materiale, men faktisk er det blevet ret moderne at mikse sølv og guld – det kræver selvfølgelig, at man tør at eksperimentere lidt, og at man har en masse fine smykker, som passer sammen. Ellers kan du også bare gå den sikre vej, og vælge at alle dine smykker eksempelvis skal være i enten guld eller sølv.

Sørg for at gøre det unikt!

Det allervigtigste, når du skal kombinere smykker og øreringe til dit outfit, er dog selvfølgelig, at det er unikt, og at det passer helt perfekt til dig og din personlighed. For selvom der altid er nye trends, og at disse på en måde bliver et ideal for, hvad der ser bedst ud, kan det jo egentlig være ligegyldigt, for hvis det ikke siger dig noget, skal du selvfølgelig ikke gå med det.

Så hvis du tør at skille dig ud og være anderledes, skal du da bare tag et kig på de smykker, du har, og så finde på nogle sjove kombinationer, som passer perfekt til dig og din skøre personlighed. For hvem gider også at lige alle andre?

Tidligere artikelFå forsikret din dyre designermøbler, inden uheldet rammer
Næste artikelGør dine københavnerdrømme til virkelighed