Sådan skjuler du høreapparatet med en smart frisure

0
1261
Hånd holder høreapparat

Vil du gerne have, at dine problemer med hørelsen ikke skal angå andre? Hvis du har brug for et høreapparat på grund af dårlig hørelse, men helst vil leve videre, som om intet er hændt, er dette meget forståeligt. Vigtigt er det dog, at du uanset hvad gør noget ved dine problemer med hørelsen. Du kan kontakte en Phonak-butik, hvis du oplever denne type problemer og finde det perfekte udstyr for dig. Udover at finde det rette udstyr kan du formentligt også få tips til, hvordan man skjuler sit høreapparat på, så ingen lægger mærke til, at du har det. En smart frisure vil i hvert fald kunne skjule det meste.

Pas på dig selv

Uanset hvilke holdninger du har, til om andre må vide, at du har høreapparat, er det vigtigt, at du får dette apparat, hvis du oplever besvær med hørelsen. Det er rigtig vigtigt, at du passer på dig selv, og selvom du måske ikke ser dig selv som typen, der behøver denne type udstyr, er det også meget rart at kunne høre optimalt. Det er mange gode øjeblikke, du går glip af, hvis du døjer meget med hørelsen. Så giv dig selv lov til at have dette meget lille handicap uanset hvad folk tænker om det. I en Phonak-butik kan du finde et høreapparat, der passer til lige netop dig og sørge for, at det bliver så usynligt som muligt. Et høreapparat er heller ikke noget, de fleste vil lægge mærke til, hvis du skjuler det med lidt hår eller andet smart, så du bør prioritere at passe på dig selv.

Find smart tilbehør

For at gøre oplevelsen med at have høreapparat lidt bedre kan du i en Phonak-butik finde alt det nødvendige udstyr, du har brug for. På den måde skal det ikke være nogen besværlig proces at få dit høreapparat til at fungere. Hos en Phonak-butik kan du også få al den nødvendige information, du har brug for som bruger af høreapparat. Hvis du ikke har nogen bekymringer i forhold til alt det tekniske og praktiske omkring det at have høreapparat, er det nemlig også nemmere at glemme alt om det, når man er sammen med andre mennesker. Hvis du dog alligevel føler dig allermest tryg, hvis man ikke kan se høreapparatet, er der noget, du kan gøre.

Frisurer der skjuler dit høreapparat

Hvis du foretrækker, at folk helst ikke skal kunne se dit høreapparat, kan du på en meget nem og simpel måde dække det. Hvis du er så heldig at have en hel del hår på hovedet, kan du nemlig bruge dette til at dække dit høreapparat. Hvis du eksempelvis har dit hår til at hænge, vil det ofte dække for ørerne. Selv med opsat hår kan du altid sørge for, at en lille smule af håret hænger foran ørerne. På denne måde kan du gå med høreapparat, uden at andre end dig selv ved det.

Tidligere artikelKvinde pas på dig selv – hav kondomer liggende i skuffen
Næste artikelSådan arrangerer du årets fest for vennerne