Sådan styler du dine smykker og ure sammen med dit outfit

0
861
Kvinde har blomster trøje på og smykker

Smykker og ure i sammensætning med dit outfit handler i meget høj grad om både stil og smag. Det, der er lige i øjet for dig, kan være helt forkert for en anden. Der er naturligvis nogle ganske generelle retningslinjer, du kan følge, men basalt set handler styling af smykker og ure om, hvad du kan lide – og så kan andres meninger være underordnet.

Gå benhårdt efter farver

Farver har længe været en trend i tiden, og det er en tendens, der kan bruges af alle – også selvom du måske ikke måtte føle dig som det allermest farverige og modige menneske.

Farverige smykker kræver nemlig ikke, at du ellers er farverig, og det kan være en supersmuk måde at få tilført noget farve til dit outfit – og uden at du føler, du er nødt til at gå på kompromis med din stil. Kombiner for eksempel et sort og hvidt outfit med en stor hængende perleørering og en diskret smaragd solitaire ring. Eller du kan mikse et beige outfit med en smuk gul halskæde eller en ring med en pink safir.

Du kan også gå all in på farverne og køre et fuldt farvetema, hvis du er ekstra glad for farver. Har du for eksempel et helt blåt jakkesæt, kan du tilføre en blå safir ring eller en blå topas halskæde. Du kan også køre color blocking, hvor du kombinerer forskellige skrappe farver. For eksempel en pink kjole med grønne øreringe.

Kør en klassisk stil

Smykker fås i mange klassiske formationer, og disse kan nemt bruges til at style et mere klassisk og formelt eller nedtonet look. Hvis du for eksempel arbejder på et konservativt kontor med en specifik dresscode, kan du bruge smykkerne til at tilføre lidt ekstra bling, uden at det går ud over det klassiske look.

Tag for eksempel en solitaire ring med en lille farverig sten, eller vælg en enkelt diamant ring med diamanter på hele ringskinnen. Enkle diamant ørestikker kan også give et ekstra pift, ligesom også en helt enkelt guldring kan være med til at give lidt ekstra til det ellers så konservative kontorlook.

Kombiner smykker og ure på kryds og tværs

En meget populær tendens har i mange år været at sætte mange ringe sammen eller ved siden af hinanden. Dermed kan du skabe et helt personligt og unikt udtryk for dine ringe, og du kan skifte kombinationer hver eneste dag og dermed altid have følelsen af at have nye smykker på. Du kan både kombinere ringene på samme finger eller sprede dem ud over adskillige fingre.

På samme måde er der også en stor trend i tiden, hvor forskellige halskæder i forskellige længder kombineres med hinanden. Det er særligt supersmukt, hvis du har en skjorte på med åben krave, eller hvis du på anden måde har bar hud ved hals og brystparti.

Endelig kan du naturligvis også kombinere smykker og ure, så du har flere armbånd siddende ved siden af dit ur på håndleddet. Det skaber noget personligt og kan være med til at gøre uret endnu mere specielt.

Tidligere artikelGaver til den modebevidste kvinde
Næste artikelSkab julehygge med juletrøjer til hele familien