Sådan tabte jeg mig 30kg

0
767
Slankekur

Undgår du helkropsspejle, fordi du ikke ønsker at se dig selv? Eller er du blevet træt af at skulle specialbestille dit tøj, fordi det meste modetøj ikke fås i din størrelse?

Der er ingen grund til at begrænse dine udfoldelsesmuligheder eller affinde dig med lavt selvværd. Der findes forskellige, effektive slankekure, du kan kickstarte dit vægttab med, og som kan blive din vedvarende, sunde livsstilændring.

Vælg slankekur, der passer til din livsstil

Når det kommer til at skabe en sund, afbalanceret og vedvarende livsstilsændring, handler det om at vælge en kur, som passer til dig og dit temperament. Der findes forskellige kure, som du kan vælge imellem. De baserer sig på forskellige kostprincipper.

Det er vigtigt, at du følger en kur, som passer til dig og din livsstil. Når du følger en kur, som harmonerer med dine behov og din tilværelse, er der større sandsynlighed for, at du opnå et positivt resultat og en vedvarende livsstilsændring.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende slankekure, når du vil have succes med dit vægttab:

  • Atkins kuren
  • Low Carb High Fat (også forkortet ”LCHF”)
  • NUPO
  • Juice kure
  • Dukan kuren
  • 5:2 kuren.

Hvad den bedste kur er, afhænger af dine ønsker og behov. Har du en hektisk hverdag med et fuldtidsarbejde, børn, mand eller kæreste, hus og mange sociale forpligtelser, kan det være en fordel at vælge de mest simple kure. Det kan være NUPO eller 5:2 kuren. Med dem skal du ikke til at omstille dig til at ændre hele dit kostprogram.

Har du ønsker om en sundere kost, kan du med fordel vælge Atkins, LCHF eller Dukan kuren. Her får du masser af inspirerende opskrifter, som du kan tilberede til alle dagens måltider.

Det har stor betydning for succesen med din livsstilsændring, at du kan måle din positive udvikling, i takt med at du går ned i vægt.

Gør brug af en BMI beregner i forbindelse med dit vægttab

Ét er at have fundet den rette kur, noget andet er at opnå dine mål med en sund livsstilsændring. For mange mennesker kræver det en omstillingsproces at tilvænne kroppen fra én livsstil til en anden og mere sund tilværelse.

Uanset om du har mål om at tabe 30kg eller 10kg, er det vigtigt, at du sætter dig realistiske mål og delmål.

Før du igangsætter din slankekur, er det en god idé at måle dit Body Mass Index, som fortæller dig om forholdet mellem din højde og din vægt.

Det har stor betydning undervejs i dit vægttab, at du kan følge din udvikling. Det kan du, når du bruger en BMI beregner. Med den kan du løbende holde dig ajour med, hvor mange kilo du taber dig. Du vil ændre vægtklasse, når du går ned i vægt.

En slankekur er forbundet med op- og nedture. Når du giver dig selv motiverende redskaber såsom et BMI overblik, skaber du de bedste betingelser for at holde gnisten og gejsten oppe, så du når dit mål.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her