Smukke smykker og smukt hår

0
12
Armbånd smykke

Nogle halskæder passer bedst til bestemte frisurer. Ligesom man ikke kan have strømper i sandaler, så kan man heller ikke have håret sat op med en lang halskæde om halsen. Det får det her til at virke for tomt om halsen, i de fleste tilfælde.

Til en let kort halskæde passer det dog rigtig godt med at håret ikke hænger og skjuler centrummet for halskæden.

Centrummet for enhver halskæde er selve smykkets unikke del. Det kan være et specielt støbt ædelmetal eller en sten.

Ametyst er en stensort, som typisk findes i de lettere halskæder, fordi stenen står skarpest, når den kan få sin retmæssige opmærksomhed.

Ametysten skal vises frem

Eftersom ametyster ofte bruges i lettere halskæder, hvor de hører bedst hjemme, skal man netop passe på med ikke at skjule den med frithængende hår.

Du vil jo gerne vise din ametyst frem, hvis du besidder en, fordi de er så majestætiske og betagende. I alle former og sammenhænge de fås i, besidder de den samme selvsikkerhed, som føres videre til bæreren.

Det er det smykker kan. De giver dig en følelse af selvsikkerhed, når du bærer dem. Denne regel gør sig specielt gældende ved halskæder med en ametyst som centrum. Dog har det ikke den samme virkning, hvis stenen er gemt væk, fx under trøjen eller bag noget frithængende hår. Den udgiver ikke sin gode energi når den ikke vises frem, så derfor skal den det, hvis man vil nyde selvsikkerheden fra sit smykke.

Det er ikke altid at du har lyst til at sætte håret op i enten en hestehale, en fletning eller en knold, derfor kan du ty til løsningen: at krølle håret, hvilket er den smukkeste mulighed for at fremhæve din ametyst.

Et krøllejern til at klare opgaven

Krøller kan, hvis de er formet ordentligt, fremhæve din ametyst, fordi de kan gøre plads til halskæden, uden at det bliver for tomt.

Tit og ofte kan en simpel hestehale og en let halskæde være en fin hurtig løsning, men det er også fedt at se nogen have gjort noget ud af sig selv. Det kan gøres med et krøllejern samtidig med, at du bibeholder det minimalistiske strejf, fordi når du krøller dit hår tilføjer du ikke noget unaturligt. Et godt krøllejern giver nemlig helt naturlige krøller. Du arbejder bare med hvad du har, og tilføjer din lette ametysthalskæde.

For at fuldføre sættet med en let halskæde og krøllet hår, kræver det at du krøller dit hår den pågældende morgen. Det kan faktisk være en fornøjelse at krølle sit hår, når man har et godt krøllejern. Mange finder en vis glæde ved det, fordi man kan slappe af i sindet, uden noget til at dræne hjernen for energi, så man får mere energi af det.

Samtidig ved du, at du også gør det for at få et tilfredsstillende resultat efter kort tid, så der er en god mening bag aktiviteten med krøllejernet.

At krølle sit hår, er altså en mindful, meningsfuld og tilfredsstillende vane, som kan gøres op til en gang om dagen.

Læs mere på kroellejern.dk for at være i stand til at fuldføre sættet med en ametysthalskæde og krøller.

Tidligere artikelSådan ser min drømmemorgen ud
Næste artikelDe her 4 ting ønsker jeg mig til min fødselsdag