Sommerens flotteste solbriller til kvinder

0
1457
solbriller

Sommer og sol bringer mange skønne ting med sig. Drinks, ferier, lange sommeraftener, glade dage på stranden. For at kunne nyde sommeren optimalt, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det, du har på. En vigtig detalje er et par flotte solbriller, som du kan tage med over alt. Uanset om du skal tilbringe sommeren hjemme i Danmark eller i sydens varme, er det bare uundværligt at have et par solbriller med, som pifter outfittet op.

Sådan er moden i år

Moden skifter hurtigere end vi kan nå at se os om. Så hvordan bliver solbrillemoden egentlig i år? Til mange store glæde er den smalle 90’er-brille på vej ud. Den var populær sidste sommer, og vi var mange, der tvang os selv til at tage den på, selvom den virkelig ikke gjorde noget godt for vores ansigter.

Nu er solbrillemoden heldigvis en helt anden. I år bliver runde briller á la John Lennon, som er smarte at gå med. Disse kender vi allerede fra den ordinære brillemode, og de sidder altså bare pænere på ansigtet end sidste års solbriller. Den runder look gør virkelig en forskel, fordi det komplimenterer de former, du i forvejen har i ansigtet.

Så er det jo også altid smart med store, mærke solbriller, så dem kan du roligt tage på og stadig være topsmart. Du går aldrig galt i byen med modeller fra de store, kendte mærker, men der findes ligeledes mange mindre kendte designere, som laver rigtig fede briller til en lidt lavere pris. Hvis du kombinerer de runde briller med de store, er du helt sikker på succes. Og sådan nogle kan du købe mange af, hvis du ser dig lidt om.

Derfor skal du går med solbriller

Der er mange gode grunde til at gå med solbriller! Selvfølgelig skal du tage dem på, fordi de bare er super smarte og fuldender dit sommer-look helt perfekt. Men det er også meget centralt at du beskytter dine øjne. De bliver meget trætte af den skarpe sol, hvilket kan gøre, at din syn nærmest bliver sløret, når slutningen af dagen nærmer sig. Når nu vi taler øjne, så er den sarte hud rundt om øjnene altid i fare for at blive skoldet. Derfor kan brillerne også være med til at beskytte dig der.

Når du kører bil, kender du sikkert fornemmelsen af, at solen skinner så meget, at vejen er svær at se. I disse situationer er det en super god idé med solbriller, som kan sikre, at køreturen ikke bliver farlig. Samtidig gør de, at du kan holde ud at køre længere uden at blive træt i øjnene. Du skal næsten overveje at investere i et par kun til bilen, for det er bare ikke sjovt, hvis man pludselig sidder der og har glemt dem. Bare husk at købe etui, så de ikke bliver ridsede – især hvis du er typen, som har meget rod i bilen.

Sådan får du råd til dem

Solbriller kan jo godt være dyre. Selvfølgelig kan du altid vælge at købe dem i high street-butikker, og her er finansieringen ikke rigtig noget problem. Til gengæld holder de så heller ikke så længe, fordi kvaliteten ikke er helt så god som hos de dyrere briller.

Hvis du vil sikre dig, at dine briller holder i flere år, er det fornuftigt at investere i briller fra kendte mærker, som har lavet solbriller i mange år. Du kan for eksempel gå ind i en brilleforretning og købe dem, hvor du også kan få kyndig vejledning i forhold til hvilke, du skal vælge. De skal jo helst passe til dig og sidde helt rigtigt på ansigtet.

Det kan godt være lidt af en udgift at købe et par dyre solbriller, så hvis det er lige i overkanten, kan du overveje at tage et lån. Det er især en god ide, hvis du har sommerferiearbejde, hvor du kommer til at tjene mange penge. Brillerne skal du jo bruge allerede nu, men måske kan du først betale dem næste måned. Så kan det være hensigtsmæssigt at låne via kviklan.org, men det er altså kun tilfældet, hvis du ved, at du kan betale pengene tilbage. Ellers kan renterne hurtigt ødelægge din økonomi, og så hjælper det ikke så meget, at du sidder dér med at par dyre solbriller uden råd til andet sjov og spas.

Tidligere artikelTinder-livet for singlekvinden
Næste artikelSommerens sunde mad