Tinder-livet for singlekvinden

0
1253
tinder-dating

Er du en af de mange singler, der er i Danmark? Og leder du efter et match? Man skulle næsten synes, at det var nemt at finde et godt match i en partner, hvis man tænker på, hvor mange mennesker vi er her i landet. Ikke desto mindre, så er der mange, der har problemer med at finde den eneste ene. Nogle søger sjælevennen og den evige kærlighed, hvorimod andre blot søger nye, spændende bekendtskaber.

Har du svært ved at møde nye mennesker? Så er online dating måske noget for dig

Hvis du synes, at det virker som om, at det er svært at møde nye mennesker i virkeligheden, så var det måske en idé at prøve Tinder-livet af. Der er også mange fordele ved online datingsider. Når man leder efter en partner i den by, man bor i, så kan det virker lidt som at fiske i en sø uden fisk i. Man kender mange og måske alle, alt efter størrelsen på byen. Og med vores moderne og hurtige liv, stiller vi formentlig højere og flere krav til en potentiel partner, end man gjorde i gamle dage. Det gælder alt fra udseendet til interesser, job og så videre.

Når man leder efter en partner på online datingsider, så kan man sætte et helt skema op med kriterier, som man ønsker i en ny partner. Det betyder dermed også, at man nemt og hurtigt kan frasortere de personer, som alligevel ikke har nogen interesse og dermed undgår man at bruge en masse unødig tid på at lære disse mennesker at kende. At man kan sætte et helt skema med kriterier op betyder også, at man kan tillade sig at være mere kræsen i sin søgen på den nye partner.

Er Tinder-livet sikkert nok for en singlekvinde?

Du har måske hørt en del historier om folk, der er blevet taget ved næsen, når de har datet online.  Man bør dog huske på, at som med så meget andet, så er det de negative historier, der får liv og kommer rundt og ikke så meget de gode, lykkelige historier. Nu er online dating jo ikke et nyt fænomen mere, og det betyder derfor, at datingsiderne har haft flere år og mere erfaring til at skabe trygge og sikre rammer om deres brugere.

En af de måder, hvorpå der bliver gjort en indsats for at fange falske profiler, er ved at der er admins inde på siderne. Det er altså folk, der er ansatte til at holde øje med, hvad brugerne skriver til hinanden. Dette skal ikke ses som, at man bliver udspioneret. Alle oplysninger som man giver derinde er fortrolige og kommer ikke videre til tredjepart. Adminen sidder simpelthen bare som en flue på væggen og holder øje med advarselssignaler fra falske profiler.

Bliver en profil opdaget som falsk, så bliver den simpelthen fjernet. Denne form for ekstra indsats er især at finde på datingsiderne for singler over 50, da denne målgruppe ikke er vokset op med internettet på samme måde som den næste generation, der måske hurtigere kan opfange, når der sker snyd på nettet.

Hvilken datingsite er den perfekte for dig?

Verdens mest populære online datingsite er Tinder. Der finder du over 20 milliarder brugere, som kan være dit potentielle match. Det betyder derfor også, at det ikke kun er danskere, der har profiler derinde, men singler fra hele verden. Søger du en partner fra et andet land, så er det oplagt at vælge Tinder som dit nye datingsite. Når der er så mange brugere samlet på samme platform, så giver det også dig endnu bedre muligheder for at finde dit perfekte match.

Der findes dog mange forskellige datingsites, som hver især stræber mod sin helt egen målgruppe. Nogle af dem, der bør fremhæves, er:

 • Sugardating
 • Be2
 • Academic Singles
 • DatingDK
 • Cdate
 • Lisa18
 • Singles50
 • 40plus
 • RichMeBeautiful
 • FindSex
 • Se flere på denne oversigt

Som man måske kan antyde af sidernes navne, så har de hver især deres kernebrugere, om end nogle af dem måske findes på flere sider, hvis deres personlighed matcher flere datingssites målgruppe. Nogle af dem, der skiller sig meget ud, er en side som Sugardating.dk. Her søger unge mennesker en ældre partner. På Findsex.dk går det ikke så meget ud på at finde kærligheden, om end det ikke kan afvises, at det kommer til at ske. Her er der mere tale om et seksuelt og venskabeligt forhold frem for et parforhold.

De aldersrelaterede sider giver lidt sig selv med navne som 40plus.dk og Singles50. Så har vi en datingsite som AcademicSingles, der udelukkende målretter sig til singler, der ønsker at finde en partner med akademisk uddannelse. Og så har vi alle de spændende sider derimellem. Tinder-livet kan være udfordrende, men samtidig sjovt og anderledes, og så giver det mulighed for at finde det perfekte match i stedet for at nøjes med det, der kan findes på den lokale bar.