Feminine covers til mobilen

0
740
Kvinde med mobil

Kunne du godt tænke dig at udtrykke dine feminine sider lidt mere? Du går måske meget op i at have en lys og feminin stil, men det er måske ikke nok? Der er heldigvis mange måder, hvorpå man kan udtrykke sine feminine sider, eksempelvis med flotte mobilcovers, som på en eller anden måde taler til din feminine side.

Feminine covers til mobilen kan både være i de såkaldte pigefarve, altså eksempelvis pink eller lilla, men det kan også være mobilcovers med inspirerende og feministiske citater, som hylder kvinder. Der er mange ting at vælge imellem, men en ting er sikkert, og det er, at du sagtens kan finde nogle flotte og feminine covers til mobilen.

Udtryk din femininitet

Hvis man er er en kvinde, som går meget op i at hylde kvinde og udtrykke femininitet, er det selvfølgelig også noget, man har lyst til at vise, så ofte man nu kan.

Mange kvinder vælger at dele opslag på de sociale medier og generelt sprede viden, som er værd at vide om kvinder og kvinders rettigheder, men man kan også udtrykke sin femininitet på en måde, som slet ikke behøver at være politisk.

Hvis man egentlig bare er meget feminin som person, og godt kan lide at vise sine feminine sider frem, skal man også have lov til det på en måde, som ikke nødvendigvis behøver at have en større mening.

Mobilcovers i “pigefarver”

Selvom man jo helst ikke skal bruge udtryk som pigefarver og drengefarver, kan man nok ikke komme udenom, at farver som pink og lilla primært er farver, som associeres med piger. Så hvis man gerne vil dyrke sin femininitet via sine covers til mobilen, kan man jo eventuelt vælger at gå efter mobilcovers, som netop holder sig indenfor de lilla og pink nuancer.

Det er lidt prinsesseagtigt, og det vil man sikkert heller ikke have noget imod, hvis man godt kan lide at være i kontakt med sin feminine side. Og når det er noget så simpelt som et mobilcover, skal man heller ikke tage det alt for seriøst, og det er nok de færreste, som overhovedet vil lægge mærke til, hvad det er, der står på dit cover.

Inspirerende citater

Nu er der jo også andre måder at være i kontakt med sin feminine side, og her behøver det faktisk slet ikke at have noget med hverken pigefarver eller drengefarver at gøre.

Hvis man gerne vil udtrykke sin femininitet via mobilcovers, kan det også gøres med et større politisk formål, eksempelvis med inspirerende og feministiske motiver og citater. Her har man altså mulighed for at vise, at man er kvinde, som ikke bare går op i de fjollede og tøsede ting, men at man rent faktisk gerne vil sætte kvinders rettigheder på dagsordenen og også er villig til at vise det i privatlivet, eksempelvis på mobilcovers eller på en T-shirt.

Tidligere artikelSkab julehygge med juletrøjer til hele familien
Næste artikelKed af dit hårtab? En hårtransplantation kunne være løsningen