En paryk er nogle gange nok til at skabe et unikt udtryk til festen

0
55
paryk

Er du typen, som elsker at være til kostumefester og er i en vennegrupper, hvor der ofte bliver holdt alverdens skøre fester med alle mulige forskellige temaer? Denne type fester er altid meget sjove, fordi man har lov til at opføre sig skørt og være en anden person for en aften. Men du er måske begyndt at mangle lidt inspiration til kostumer? Både til de aftener, hvor du vil gøre meget ud af det og de aftener, hvor du ikke rigtig kan overskue at gøre for meget ud af det. Hvis det er tilfældet, skal du måske begynde at anerkende, hvor smarte parykker faktisk er, og hvordan de er mere udtryksfulde, end man lige tænker. Se mere om parykker lige her.

Den “nemme” løsning

Når det handler om kostumefester, hvor det lidt forventes, at du kommer udklædt fra top til tå, hvor man ikke er i tvivl om, hvad du er klædt ud som, kan det virke som den nemme løsning, hvis man ikke har gjort meget andet end at tage en paryk på. Den går måske heller ikke helt an, hvis man har aftalt at gøre meget ud af det – men til de mere afdæmpede kostumefester, hvor det er op til folk selv, hvor meget de vil gøre ud af kostumet, så kan parykken sagtens være mere end nok. Så ikke vær bange for, at du ikke er nok udklædt, hvis du kun dukker op i en paryk – parykker udtrykker faktisk meget mere, end det lige virker til, når man står med dem i hånden.

Parykker er sjove, skøre og unikke

Selvom det kan virke som en nem løsning blot at dukke op i en paryk, når man er inviteret til kostumefest, så behøver det slet ikke at være sådan. Fordi de parykker, som man køber i kostumebutikker, ofte er noget ud over det sædvanlige og kommer i vilde farver og teksturer, så kan det nemlig gøre rigtig meget for et outfit.

Så selvom dit tøj er noget, du bare har taget ud af dit klædeskab, så kan en særlig paryk hurtigt give noget mere dimension og humor til din udklædning. Det vil selvfølgelig være rigtig fedt, hvis du kombinerer parykken med tøj, der passer dertil, men parykken kan også sagtens tale for sig selv.

Kig på et udvalg af parykker og lad dig inspirere

Hvis du vælger at droppe det vilde kostume, og i stedet for satset på at finde en paryk, som kan bære kostumet, så skal du også vælge en paryk, som er noget særligt, og som tiltrækker meget opmærksomhed. Den skal helst ikke være samme farve som dit eget hår, og så må den også gerne være lidt stor, så man virkelig kan se, at du er udklædt. Så kig på et udvalg af parykker, så du kan finde den helt perfekte for dig, og som måske også passer til nogle af de kostumer, du har. Så er du klar til kostumefest.

Tidligere artikelDerfor elsker vi flyverdragten til kvinder
Næste artikelSådan finder du en amme BH, der passer dig