Sådan finder du en amme BH, der passer dig

0
30
Mor der amme sin baby

Som ny mor og forælder kan det være svært og overvældende at skulle have styr på alle de ting, der følger med, når man får et barn. En af de ting, som mange nybagte mødre og forældre glemmer eller overser, når de render rundt i deres lille babyboble, er en god og støttende amme-BH.  En funktionel og god amme BH er altafgørende for, at både du og din baby kan få en god oplevelse, når det kommer til amning. Læs med her og find ud af hvordan du finder en amme-BH, der passer perfekt til dig.

Få taget de korrekte mål!

For at kunne finde de bedste amme BH’er, der passer til lige netop dig og dit barn, er det først og fremmest vigtigt, at du får taget de korrekte mål. Du kan vælge at måle op selv, men du kan også vælge at få taget mål i en undertøjsbutik – det er helt op til dig at vælge, hvad du er mest komfortabel med. Når du skal tage mål til en amme-BH, skal du måle rundt omkring barmen, måle barmen i sig selv og måle skålstørrelsen.

Din barm kan ændre sig gennem hele livet – du vil især se store ændringer under graviditet og amning. Derfor kan du ikke forvente at skulle bruge den samme størrelse bh, gennem hele din graviditet og amnings-periode.

Er amme-BH´en komfortabel?

En anden ting, du skal have fokus på, når du skal finde de bedste amme-BH’er, der passer dig, er om selve BH´en er komfortabel. Når man er nybagt mor og ny forælder, er der en masse ting, som skal ses til og man kan hurtigt glemme, at for at ens barn har det godt, skal man også selv have et godt. Har du derfor en amme-BH, der sidder forkert og er ubehagelig have på, vil du med sikkerhed selv blive ukomfortabel, og dette vil smitte af på dit barn og dets humør. Det er altså vigtigt, at du finder en amme-BH, du selv synes er rar at have på! Der

Sådan finder du de bedste amme-BH’er

Sidst, men bestemt ikke mindst, så skal du selvfølgelig kende dine egne ønsker og behov. Det er helt forskelligt fra person til person, hvordan man ønsker en Amme-BH skal sidde og se ud – nogle ønsker eksempelvis en helt basic amme-BH, der ikke skal kunne meget andet end at åbne op ved brystet, mens andre ønsker en mere detaljeret amme-BH, som også ser flot ud. Som sagt er det vigtigt, at du føler dig komfortabel og tilpas i din Amme-BH for at kunne give dit barn tiltrækkeligt med mad.

Selvom man ikke skulle tro det, så oplever mange kvinder problemer med madning og Amme BH’er, så det er altså enormt vigtigt at finde en bh, som man selv synes lever op til ens krav, behov og ønsker. Der findes et hav af forskellige amme-BH´er på markedet, så det er bare med at lede indtil man finder den helt rigtige.

Tidligere artikelEn paryk er nogle gange nok til at skabe et unikt udtryk til festen