5 ting du skal huske til din bryllupsfest

0
1445
Bryllupsfest

Der findes et hav af forskellige bryllupper – nogle vil have det stort, andre småt. Nogle vil have det overdådigt og formelt, andre vil have abefest og afslappet stemning. Nogle vil have et band til at spille live, andre vil have en bryllup dj. Fælles for langt de fleste bryllupper er dog omfanget af planlægningen. Det tager tid at planlægge jeres drømmebryllup, og der er mange detaljer, du skal have styr på.

Du får her en top 5 over de ting, du skal huske til dit bryllup

#1 Vær i god tid med planlægningen af brylluppet

Du har garanteret allerede hørt det mange gange. Men det kan ikke siges nok: Vær i god tid. Det er en kæmpestor opgave at planlægge et bryllup. Kommer du for sent i gang, risikerer du, at du ikke får lige præcis den kirke, det sted, den fotograf eller den bryllup dj, som du gerne ville have, og som matcher dit budget. Vær ude i mindst et år forinden, når det kommer til booking af sted, kirke, fotograf og dj til brylluppet.

#2 Vælg en struktureret og veltalende toastmaster

Toastmasteren til brylluppet har faktisk en af de vigtigste roller i jeres bryllupsdag. Det er toastmasterens ansvar, at tidsplanen overholdes, og at holde styr på og koordinere taler, mad, indlæg, pauser og impulsive gæster. Og så er det toastmasterens job at sørge for, at I danser brudevals inden midnat. Det er derfor vigtigt, at det menneske, I vælger som toastmaster, er utroligt struktureret, dygtig til at planlægge og ikke er bange for at tale en del.

#3 Tag kursus i brudevals forinden

Ja, det lyder fjollet, og det ser så nemt ud. Det er dog ikke helt nemt, og selvom det ikke kræver mere en times undervisning eller to, så vil du blive glad for at have trinene på plads. Øv jer gerne derhjemme på stuegulvet i ugerne op til, så den sidder lige i skabet. Og husk at gøre jeres bryllups dj opmærksom på, at han skal have musikken til brudevalsen med som en del af sit repertoire.

#4 Rejs på bryllupsrejse dagen derpå

I virkeligheden er det her en måde at strække bryllupsdagen så langt som muligt. I har brugt oceaner af tid på at planlægge drømmebrylluppet, måneder med planlægning, afsindigt travle dage op til brylluppet, og så også en tætpakket bryllupsdag fyldt med indtryk. Det vil være en luksus at kunne trække stikket fuldstændig og lukke jer inde i en lille bryllupsboble – bare jer to. Det behøver ikke at være en luksusferie eller vare over lang tid. Tag nogle dage i sommerhus eller lån en campingvogn. Nyd forelskelsen, pak gaver op og slap af i hinandens selskab. Lav ingen planer andet end at ”være”.

#5 Nyd det

Husk det nu! Det er jeres store dag – noget I for altid vil se tilbage på og mindes med glæde. Og en dag, I aldrig vil have skal ende. Så husk at nyde det. Lad være med at tænke på praktikaliteter, og lad dagen glide af sig selv, i sit eget tempo, imens I nyder hvert sekund med alle dem, I elsker.

Tidligere artikelFlotte ure til kvinden, der går op i sin udstråling – men hvordan?
Næste artikelEn kort guide til eksklusive tasker