Stiltips om smykker til kvinder – disse forskellige smykkestile findes der!

0
1155
Dame har smykker på fingrene

Leder du også efter flotte smykker til kvinden i dit liv? Det kan være svært at navigere rundt i smykkeverdenen, for der findes så mange forskellige stile, når det kommer til smykker. Læs med her og bliv klogere på, hvilke slags smykker du kan vælge mellem, når du skal finde smykker til hende den heldige.

De mere primitive smykker til kvinder

Det det kommer til smykker til kvinder, findes der mange forskellige slags. En af de slags, der findes, er det, man ville kalde for primitive smykker. Med primitive smykker menes der de slags smykker, der er lavet af f.eks. træ, krystaller eller sten. Det kan også være smykker, som er prydes med fjer eller andre mere naturtro materialer. Hvis du aldrig har set din kvinde med en sådan slags smykker, så er det nok heller ikke en god idé at give det til hende som en gave. Heldigvis findes der mange andre slags smykker, du kan vælge.

Statement smykker – til fest

Statementsmykker er smykker til kvinder, der, som navnet indikerer, efterlader et statement. Det er altså alt andet end små, neutrale smykker. Statement smykker kan f.eks. være store glitterøreringe eller store diamantøreringe, og så er det nok oftest nogle, man ville bruge til fest frem for hverdag. Sådan nogle smykker er også vigtige at have, for de fleste kvinder kan nok godt lide nogle gange at gøre noget lidt ekstra ud af sig selv. For at finde ud af om din kvinde kan lide statement smykker, skal du nok have lagt mærke til, om det er noget, hun sædvanligvis tager på til fest. Hvis ikke, så er det nok ikke lige hende.

Neutrale smykker til kvinder

Neutrale smykker er de slags smykker, der ikke har de vilde udformninger eller pynt. Neutrale smykker kan f.eks. være små, tynge hoops eller små ”dutter” i guld. Alle kvinder har brug for neutrale smykker i deres smykkekollektion, og derfor er det også en rigtig god gaveidé. Hvis din kvinde tilmed har flere huller i ørene, så kan du købe mere en ét par neutrale smykker.

Hverdagssmykker

De fleste kvinder har brug for smykker, de kan bruge til hverdagen. Hverdagssmykker behøves langt fra at være kedelige for i modsætning til neutrale smykker, må de gerne være prydet med sten eller sjove og skæve udformninger. Hverdagssmykker behøves ikke at være kedelige, de må faktisk gerne have lidt ”kant”. Du skal naturligvis vide, hvad din kvinde kan lide, før du køber det. Men det gode ved at købe hverdagssmykker er også, at du jo nemt kan se, hvad hun bruger til dagligt og så lade dig inspirere herad. En anden god ting ved at købe hverdagssmykker er, at det jo er noget, hun kan bruge til netop hverdagen, hvorfor hun også kan bruge dem meget mere, end hvis du købte smykker, som bruges til fest.

Mon ikke du nok skal finde ud af, hvilke smykker du skal give til kvinder. Nu har du i hvert fald et godt overblik over, hvilke forskellige smykkestile der findes.

Tidligere artikelGør dit hjem mere moderne med flotte gardiner
Næste artikelFind en sweatshirt der passer godt til dig