Sådan vælger du den rigtige BH

0
1235
bh'er

En BH skal være behagelig at have på. Den skal støtte godt. Den skal ikke gnave nogen steder da du har den på i mange timer. Og så skal den for manges vedkommende også være pæn at se på. Der findes en hel masse forskellige BH’er du kan vælge imellem, og det kan godt være lidt svært lige at finde ud af hvilken BH du skal have på. Rigtig mange kvinder går faktisk rundt med en helt forkert BH størrelse, uden egentlig at tænke over det – de finder første ud af det når, de prøver et kvalitetsfyldt produkt som Triumph BH’er.

Størrelse og vedligeholdelse

For det første er det vigtigt at du får målt både skålstørrelse og omkreds, hver gang du køber ny BH. Dine bryster og din omkreds kan nemlig sagtens ændre sig. Dette kan skyldes mange forskellige ting. Alder, vægttab eller vægtforøgelse og om du har fået børn. Alt dette spille en rolle i forhold til hvilken størrelse du skal bruge.

Yderste hægte

Når du skal købe lækre Triumph BH’er, skal du vælge en hvor du først skal lukke den i den yderste hægte for at den passer. BH´en vil blive mindre elastisk når du bruger den meget, og så skal du hægte længere ind. På denne måde holder din BH i pasformen i længst mulig tid.

Pas på dine skuldre

Det er ikke meningen at det skal være skuldrene der skal bære det hele. Stroppen omkring ryggens skal også sidde til, sådan at du løfter med ryggen også, og ikke kun skuldrene. Hvis du går og får ondt i skuldrene når du har BH på, er det fordi du har en BH med den forkerte omkreds. Hvis du har sarte skuldre kan du dog vælge at få en BH med ekstra bløde stropper, sådan at de ikke gnaver.

Vask af dine Triumph BH’er

Når du vasker dine Triumph BH’er, skal du ikke vaske på over 30 grader. Gør du dette kan varmen gå ind og ødelægge bøjlen, samt få stoffet til at krympe. Det er en god ide at bruge en vaskepose til at vaske dine BH´er i. Dette beskytter både BH´en selv, samt det andet tøj der er i maskinen.

Hvilken type BH skal du gå efter?

En ting er størrelsen på BH´en, men hvilken type BH skal du så gå efter. Der findes nemlig mange forskellige slags BH´er, og det er ikke alle der egner sig bedst til alle slags bryster.

Push-up BH

Med en push-up BH vil det se ud som om dine bryster er større end de er. Så hvis du gerne give illusionen om større bryster, så er det denne type BH du skal gå efter. Disse BH´er er også rigtig gode til at skabe en dyb kavalergang, selv ved mindre bryster. Så hvis du gerne vil vise kavalergangen frem i en nedringet top, er push-up BH´en det rette valg for dig.

Balconette BH

En balconette BH har ikke en fuld skål, men i stedet en halvskål, og så sidder stropperne længere ude. Hvis du gerne vil have en løftet barmen er det denne BH du skal gå efter. Denne BH giver mest mening hvis du har en større barm, da den så skaber en flot kavalergang.

Fuldskåls BH

Hvis du har meget store bryster er denne BH den rette for dig. Skålen sidder omkring hele brystet og bøjlen er med til at løfte dine bryster, hvis de har tendens til at hænge lidt. Denne type BH kan også fås som T-shirt BH. Det vil sige at den er lavet til at være usynlig under en stram T-shirt.

Tidligere artikelSådan skaber du et feminint hjem
Næste artikelSådan tabte jeg mig 30kg