5 apps til kvinder

0
1390
Apps til kvinder

Der findes i dag nærmest et uendeligt antal af apps i forskellige genrer. Der er både apps til banken, livsstil, diverse spil og meget mere. Nogle gange kan det godt være lidt forvirrende, søger man efter noget bestemt. For når man søger, kommer der som regel en masse apps op. Og hvilke apps vælger man så? Dette kan være svært at svare på. Derfor må man nogle gange bare prøve sig frem. Alternativt kan man ligeledes læse anmeldelser. Skriver folk, at det slet ikke fungerer, vil man nok hoppe videre til den næste. Skriver folk derimod, at den fungerer perfekt, kan man jo give den et forsøg.

Find apps, der gør hverdagen lettere

Nogle apps er ganske smarte. Faktisk kan de gøre en forskel i din hverdag. Eksempelvis Wunderlist. Denne er et eksempel på en app, der er super simpel, men god at have. Denne fungerer som en slags notesblok – bare på telefonen. Derudover kan man dele sine noter med andre. Eksempelvis sin kæreste eller mand. Og det er altså super smart, når man får brug for det. Om det så er en huskeliste, indkøbsliste eller gaveliste. Det er især smart, kan man ikke nå at handle ind. Skal din partner klare det i stedet for, kan man jo hurtigt sende indkøbslisten afsted.

På samme måde kan det fungere med gaveindkøb. Det er også smart, er man den, der laver indkøbslisten. Så kan man hurtigt sende den til sin partner. Og så har man også altid listen på sig. Denne kan klart gøre en forskel i hverdagen, da den er så nem at bruge. Den vil naturligvis fungere bedst, har begge parter appen. For ellers vil den mere eller mindre blot fungere som en almindelig notesblok. Og dem er der trods alt masser af.

Vil du gerne træne i hverdagen, men mangler du tiden?

Der er i dag mange, der træner. Hvad end det er i form af motion eller styrketræning. Ofte er det dog tiden, der forhindrer de længere træningssessioner. En app som ”Seven – 7 minute workout”, kan dog hjælpe på dette. For selvom syv minutters træning ikke lyder af meget, kan man faktisk få meget ud af det. Med øvelser der både træner musklerne samt får pulsen op, er denne app ganske effektiv. Og da man kun bruger syv minutter, er der ingen undskyldninger.

Denne app er gratis, men der er også mulighed for at opgradere via betaling. På den måde får man adgang til flere øvelser. Dette er typisk noget, folk ikke er interesserede i. Og det er ganske forståeligt. Men man har hvert fald muligheden. Alternativt kan man jo supplere med andre øvelser, man finder på nettet. For med en pris på 99 kroner om måneden, løber det alligevel op. Heldigvis er det op til en selv. Men er man smart, kan man sagtens undgå at betale, og stadig få en super god træningssession et par gange om ugen.

Pinterest er populær blandt mange kvinder

Rigtig mange kender til Pinterest. Både kvinder og mænd. Hovedsageligt er det dog kvinder, der benytter appen samt hjemmesiden. Pinterest bruges ofte til at søge inspiration. Her er der blandt andet tale om bolig, opskrifter, tøj og meget andet. Søger man inspiration, er det altså Pinterest, man bør besøge. Nogle elsker at sidde og kigge. Andre bruger det til at få tiden til at gå. Har man en tid hos lægen eksempelvis, kan man lige sidde og kigge lidt, før man skal ind. Mange kan ligeledes bare godt lide at kigge. Også selvom de ikke mangler inspiration til noget som helst. Skulle man så støde på noget, kan man jo gemme det til senere brug.

Har man et gør det selv projekt i huset, kan man jo også kigge lidt på Pinterest. For her støder man ofte på smarte og flotte løsninger, man selv kan anvende. Føler man sig ikke så kreativ, er det altid dejlig nemt at søge inspiration andensteds. Er man derimod den kreative type, kan man jo selv lægge ting op på Pinterest. Så kan man inspirere andre, hvilket jo altid er fedt. Om man selv søger inspiration, eller inspirerer andre, er Pinterest en super fed app.

Dating apps er populære blandt unge og ældre

Dating apps er noget, de fleste kender til. Det er især unge mennesker, der benytter disse. Dog er de lidt ældre generationer også kommet på banen. En af de mest populære apps, er Tinder. Denne bruges i stor stil, både af mænd og kvinder. Simpelt sagt, handler det om at finde et match. Derefter skriver man sammen, og ser, om der er noget. Ofte leder det ikke til mere end nogle beskeder. Men en sjælden gang finder man en person, man måske ender i et forhold med. Typisk vil man aftale at mødes til en middag eller lignende. Og så ser man, hvordan det går, og hvor, det leder hen.

Tinder er som så mange andre apps også gratis. Samtidig har man muligheden for at betale for ekstra ydelser. Dog er det noget, de fleste holder sig fra. For det føles tit som et spild af penge. Som kvinde kan det godt være lidt udfordrende at være på Tinder. For det sker, at nogle mænd synes det er ok at sende upassende billeder. Er man lidt sart, skal man måske holde sig fra denne app. Selvom det hører sjældenhederne til, er det desværre ikke uset.

Overvej hvad, du har brug for i hverdagen

Har man nogle behov i hverdagen, er det med at finde nogle apps, der kan hjælpe på dette. Måske har man for vane at glemme p-pillerne. Det er der en app for. Måske glemmer man de sunde vaner, som at drikke vand, motionere og lignende. Dette er der også en app til. Ofte tænker man, at der da umuligt kan være en app til alt. Men man bliver overrasket over, hvor uendeligt mange apps, der egentlig er. Mange af disse apps er til specifikke behov, hvilket er super rart, står man med sådan et. Så det er bare med at undersøge markedet.

Tidligere artikelSådan blev jeg typen, der går til yoga
Næste artikelGuide til at stoppe med at ryge