Få forsikret din dyre designermøbler, inden uheldet rammer

0
657
To stole i både rød og grøn

Du vil nødig stå i en situation, hvor vandet væltet ind i lejligheden, hvor sofaen ødelægges, hvor et eller andet uheld rammer din bolig, rammer dine møbler.

At have dyre designer møbler fordrer, at du passer godt på dem. Det fordrer, at du har en forsikring, der kan varetage dine æstetiske interesser.

Har du sparet op i lang tid, er det ikke bare uheldigt, men katastrofalt, når uheldet rammer dig. En erstatning kan have lange udsigter, hvis den skal komme fra egen pengepung – så ville en fornuftig tænkning have gjort underværker.

En langsom tankegang kan være katastrofal

Skal du have en forsikring? Ja. Hvornår skal du have det, i morgen? Nej.

Du skal have fat i en forsikring hurtigst muligt. Hvis du udskyder noget så vigtigt som det, der sørger for, at du kan føle dig tryg, kan det have meget ærgerlige konsekvenser.

Vi ser alle sammen helst, at vores møbler, bolig, tøj, elektronik osv. ikke bliver beskadiget. Det er bare meget besværligt at forsikre, hvis ikke du har en forsikring.

Derfor kan vigtigheden af en hurtig handling med dine forsikringer ikke få for meget vægt. Du skal simpelthen have en forsikring på din designer møbler, hvad i al verden skulle du ellers.

Forestil dig, at du kommer hjem, og din sofa svømmer rundt i din bolig. Forestil dig, at sofaen bliver smadret til en forsamling. Forestil dig, møblerne har fået fugtskade.

Forestil dig de værste scenarier, og tænk så på, hvad du skal gøre ved dem.

Hvad har du at miste?

Du skal selvfølgelig forsikre dig mod de værst tænkelige scenarier. For hvad skal du ellers?

Hvad er alternativet? At du prøver at komme alle mulige fare til livs. At du bliver ekstremt pylret om dine møbler.

Det minder lidt om en anden nødsituationer. Der ligger en person og forbløder, i stedet for at ringe til en ambulance og professionelle læger og sygeplejersker, som du har betalt for gennem din skat, så vælger du at klare det selv.

Hvorfor ville du gøre det? Medmindre du har en stor mistillid til de mennesker, der vil hjælpe dig i krisesituationer, er det urationelt og en farlig tankegang – det er det også, hvis du har mistillid til dem.

Når du har muligheden for at undgå en situation, du for alt i verden gerne vil undgå, hvorfor så ikke tage den mulighed og leve et liv i tryghed.

Brug den forsikringsvirksomhed, du får mest ud af

Nu hvor al tvivlen er banket ud af hovedet på dig. Kan du komme i gang med at vælge forsikringsselskab. De er ikke alle lige gode.

Og det er ikke alle lige gode, når det gælder din designermøbler. Prøv f.eks. https://www.forsikringsportalen.dk/billig-forsikring/, hvis du have det bedste til dine møbler.

Du finder helt konkret ud af, hvordan det hele bliver dækket, og hvordan du får et så billigt som muligt.

Selvom du gerne vil garantere, at der intet slemt sker med dine møbler, behøver det ikke koste en formue. For hvem ligger inde med den? Køb den billige og gode forsikring til dine møbler.

Tidligere artikelKed af dit hårtab? En hårtransplantation kunne være løsningen
Næste artikelSådan kombinerer du smykker og øreringe