Hold dit flotte tøj tørt

0
1102
Kvinde holder bog over hovedet for at undgå regn

Du har helt sikkert stået i den situation, hvor du har taget dit flotteste og smarteste tøj på, fordi du skal til en særlig begivenhed. Men på vej hen til lokaliteten begynder det pludseligt at stå ned i stænger og selvfølgelig har du ikke haft overvejet denne detalje og står derfor uden noget som helt at beskytte dig med. Så i stedet for at se skarp ud ved din ankomst, ser du lidt ud som en druknet mus. Det er der ingen der gider at opleve for tit.

Når regnen ødelægger dit flotte festtøj

I Danmark kan man aldrig rigtig regne med at vejret holder, uanset hvad tid på året man befinder sig på. Og der er bare så ærgerligt hvis regnen gør at ens smukke kjole får skjolder.

Men du har sikkert også prøvet at du har troet at du var velforberedt på det danske luskede vejr og hvad taget en paraply med dig. Men da du går forbi et spejl efter at være kommer ind i sikkerhed, så opdager du at det bagerste af din kjole alligevel er blevet ramt af regnen. Det er super irriterende at skulle gå rundt den første tid, med våde pletter på sit flotte tøj

Dit værn mod regndråberne

Men der findes noget som faktisk fungerer ret godt, når du skal beskytte dit fine tøj mod regnen. Nemlig et regnslag. Et regnslag er en form for poncho lavet ud af regntøj materiale. Dette gør at den er nem at have ud over det meste tøj, også selvom ærmerne skulle være lidt anderledes.

En anden fordel er at et regnslag, som jo er ret løst og luftigt, gør at du kan skjule din taske nedenunder regnslaget. På den måde kan du også beskytte din taske, hvis nu den er lavet af et sart materiale og derfor kan tage skade af regnen og det at blive våd.

Ofte er et regnslag lavet så stort at det faktisk kan dække stort set hele din krop. Netop derfor er den også ret genial at bruge udover ens flotte tøj. For på den måde bliver du bedst muligt beskytte mod regnen og forhåbentligt rammer den ikke dit tøj.

Hvis du virkelig vil prøve at sikre dig mod dråberne, så kan du have både regnslaget på en stor paraply slået op. På den måde kan det være at du får holdt alle sider af dit tøj pænt og tørt.

Giv din aften det bedst mulige udgangspunkt

Det kan godt være at du ikke kommer til at se vildt smart ud lige i det du ankommer i dit regnslag. Men til gengæld vil du have gjort dit yderste for at kunne starte arrangementet ud helt tør. Så mon ikke at du ender med at få en rigtig god tid alligevel. Det kan jo være svært at genvinde den gode stemning, hvis man starter ud med at føle sig utilpas i sit våde tøj.

Så lad aldrig Danmarks regnfulde vejr, være en stopper for hvor godt ud du skal se ud til den næste fest, bryllup, event eller andet.

Tidligere artikelDerfor bør kvinderne også have kondomer på sig
Næste artikelSådan burde dine BH’er altid sidde