Sådan arrangerer du årets fest for vennerne

0
1202
Fest med vennerne

Den store dag står for døren. Du skal fejres, og du vil have alle dine venner med. Det skal være et brag af en fest med god musik, festartikler og masser af sjov. Men hvad kræver det egentlig at holde sådan en fest? Ligegyldig om det drejer sig om fødselsdag, bachelorfest eller bryllup, så får du her en guide til, hvordan du arrangerer årets fest for vennerne.

Invitationen sætter tonen

Når du ønsker at holde en stor fest, er første step naturligvis invitationen. Selvom invitationer den dag i dag ofte ikke er mere end en hurtig henvendelse på Facebook eller mail, så betyder det noget. Invitationen lægger nemlig tonen for festen.

Selvfølgelig skal din invitation indebære de helt essentielle elementer som dato, tidspunkt og lokation. Men faktisk er det det, du skriver yderligere, der er det vigtigste. Det giver nemlig gæsterne mulighed for at sætte sig op til det, de skal deltage i. Det vil i sidste ende give dig den fest, du ønsker.

Find den perfekte lokation

Når du skal holde en fest, betyder det rigtig meget, hvor du holder den. Lokationen skal nemlig passe til selskabet og de rammer, du ønsker at skabe for din fest.

Du skal blandt andet være opmærksom på at finde et lokale, der matcher antallet af gæster. Der er ikke noget værre, end at stå som sild i en tønde. Jo, det skulle da lige være at føle, at der er tomt i lokalet.

Noget andet, du skal tænke over, er muligheden for at komme til og fra lokationen. Hvis du lægger op til en fest med alkohol og fest langt ud på natten, skal gæsterne kunne overnatte eller komme hjem med for eksempel offentlig transport.

Festartikler og andet tilbehør

Når du har inviteret dine gæster, og den perfekte lokation er fundet, er det tid til at pynte lokalet. Festartikler som balloner, sjove billeder, bordbomber og skøre hatte er alle ting, der sætter gang i festen. Og ligegyldig hvilken fest du vil holde, er der festartikler, der passer ind.

Festartikler er som regel billige at købe, og man kan få dem i et væld af butikker. Så med meget lidt energi, tid og penge kan du altså sætte rammerne for en fed festpynt, der sætter den festlige stemning i gang.

Forbered dig og slap af til festen

Selvom det kan være fristende at tænke, at festen går som den går, kan det være en rigtig god ide at lave noget forberedelse. Som vært er du nemlig ofte ansvarlig for festen. Jo mere du har lavet på forhånd, jo mindre skal du sørge for til selve festen. Så sørg for at give den gas med forberedelserne, så du kan nyde din fest i fulde drag.

En rigtig god ide er også at bruge alt den hjælp, du kan få både til forberedelserne, men også til selve festen. Du kan hyre nogle medhjælpere til køkkenet og lette oprydningsarbejdet. Derudover vil de fleste venner helt sikker nyde at blive en del af forberedelserne til årets fest.

Tidligere artikelSådan skjuler du høreapparatet med en smart frisure
Næste artikelGå ikke shop-amok uden at have styr på dine kreditkort